Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 Bu gün bazı basın yayın organlarında “Ergenekon” diye tabir edilen yapılanmayla ilişkili olduğum şeklinde çıkan haberler tümüyle asılsızdır. 

Anılan yapılanmanın sözde şemasında adı geçen bir şahısla bağlantılı olduğuma dair yayınlanan haber de, tamamen maksatlı ve gerçek dışıdır. 

Yüz yüze, telefonla veya dolaylı olarak bile görüşmediğim bir şahısla bağlantılı olarak gösterilmem, tam bir deli saçmasıdır. 

Hangi mahfiller tarafından kullanıldığı meçhul bir şahsın hezeyanlarına dayanarak oluşturulan sözde şemanın maksatlı olduğu açıktır. 

Sözde şemanın “saçma sapan” olduğu, devlet görevlileri ve yetkilileri tarafından defalarca ifade edilmiştir. 

Siyasette; meşruiyet çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadan, Türk milletinin, emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. 

Darbe dönemlerinden canı en çok yanan bir hareketin mensubu olarak, hiçbir zaman demokrasi dışı bir yapı arayışında olmadım. 

Hayatı boyunca ülkücü adreste yaşayan biri olarak, MHP ve Ülkücü Hareket’ten ayrılan, siyasi oluşumlara da asla itibar etmedim. 

MHP ve Ülkücü Hareket; bizim baba ocağımız, ana kucağımız ve canımızdan aziz bildiğimiz vatanımızdır. 

MHP ve Ülkücü Hareket, bizim karasevdamızdır.

MHP ve Ülkücü Hareket’in birliği, bütünlüğü ve başarısı için sürdürdüğüm mücadele, Cenabı Allah ömür verdikçe sürecektir. "
Editör: TE Bilisim