31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
Terörist başı Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeleri ‘çözüm değil çöküş süreci’ olarak tanımlayan MHP 9 ilde 9 miting düzenlemeye karar vermişti. Halka İmralı görüşmelerinin altında yatan gerçekleri anlatmayı hedefleyen MHP yarın Bursa’da “Kuruluş” mitingi yapacak ve ülkücüleri sokağa indirecek.

"Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganıyla düzenlenecek 9 tematik mitingden ilki "Kuruluş" adı altında Bursa'da gerçekleştirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursa Kent Meydanı'nda saat 15.00'te başlayacak mitingde İmralı süreciyle ilgili sert değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.
 
Bursa mitingiyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli "Özel bir mesajımız olacak. İnşallah güzel büyük bir miting olacak. Biz de başkanlık divanı üyeleriyle birlikte Osmangazi Han ile Orhangazi Han'ın türbesinde dua ettikten sonra miting alanına gireceğiz" ifadelerini kullandı.

MHP'nin mitingleri Bursa'nın ardından İzmir'de 'Bayrak', Adana'da 'Vatan', Erzurum'da 'Birlik', Konya'da 'Türkçe', Elazığ'da 'Kardeşlik', İstanbul'da 'Demokrasi', Samsun'da 'Kurtuluş' ve son olarak Ankara'da 'Türkiye' mitingiyle sürecek.

JAMMER'LI TIR

Akşam gazetesinden alınan bilgiye göre, MHP, bu mitingler için özel tasarlanan ve 10 dakikada dev bir sahneye dönüşen TIR hazırladı. Klimalı olan TIR'da VIP oturma odası, mutfak ve WC bulunuyor. TIR'da sinyal engelleyici jammer sistemi de var.

Editör: TE Bilisim