Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 Çalışmalarıyla ilgili iddialı konuşan yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'ye yoğun talep olduğunu söyledi. 'Seçime çok güçlü adaylarla çok güçlü gireceğiz' diyen Durmaz, seçimlere yönelik startı bu hafta içinde vereceklerini belirtti ve şöyle devam etti:
KOMİSYONLAR TAMAM
KENDİ içimizde her türlü çalışmayı yaptık. Ön değerlendirme komisyonumuz hazırlıklarını tamamladı. Bir ya da bir kaç tane kamuoyu yoklaması daha yaptıracağız. Yerel seçimler için oluşturduğumuz Hazırlık Komisyonları da tamam. Önceki seçimlerde neleri yanlış neleri doğru yapmışız bunların analizini yaptık. 
TÜM Başkanlık Divanı ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri sahaya inecek. Onlara sahalarda yer verilecek. Güçlü adaylarla çok güçlü gireceğiz. Partimize çok yoğun bir talep var. Türkiye'nin her tarafından partimize katılımlar var. 
BİZ çalışmalara başladık. Hali hazırda adaylık taleplerini kabul ediyoruz. Kafamızda şekillendirdiğimiz yerler de var. Önümüzdeki hafta yerel yönetimlerin start vereceğiz. Spesikfik bir yerden başlayacağız. Ama bunu zamanı geldiğinde açıklayacağız

Ankara teşkilatıyla mobil prova
MHP, yaklaşan yerel seçimlere yönelik eğitim çalışmalarını da hızlandırdı. Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından hizmete açılan 'Uzaktan Eğitim Merkezi' yerel seçimlerde aktif olarak kullanılacak. Sistemi AKŞAM'a anlatan Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, 'Parti politikalarını, stratejilerini tek merkezden, aynı anda tüm teşkilatlarımıza ulaştırma imkanına kavuşacağız' dedi. Uzaktan Eğitim Merkezi'nin ilk eğitim çalışması ise Ankara teşkilatıyla yapıldı.
Volkan YANARDAĞ / ANKARA
Editör: TE Bilisim