Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...
Milliyetçi Hareket Partisi yaşanan kırgınlık ve küskünlüklere son vermek amacıyla Devlet Bahçeli'nin talimatıyla büyük "Genel Af"a hazırlanıyor.

BÜYÜK BULUŞMA KIZILCAHAMAM'DA


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yara sarmak için Ülkücü Şehitler  Anıtı’nın bulunduğu Kızılcahamam’ı seçti. Gelecek hafta sonu Kızılcahamam’da milletvekilleri ile iki günlük kampa girecek olan Bahçeli, buraya adaylardan Sinan Ogan, Ümit Özdağ veKoray Aydın’ın da bulunduğu isimleri davet etme kararı aldı.

AKŞENER YANLISI VEKİLLERE  DE DAVET VAR


Öte yandan Kızılcahamam kampına çağrılmayacak tek ismin Meral Akşener olması dikkat çekti. Bahçeli’nin Akşener’i destekleyen milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Oktay Vural, İsmail Ok veNuri Okudan’ı  Kızılcahamam kampına çağırma kararı aldığı öğrenilirken, yine adaylardan Ümit Özdağ ile birlikte hareket edenYusuf Halaçoğlu’nu da davetli listesine aldığı kaydedildi.

LİSTE OLDUKÇA GENİŞ TUTULACAK

Bu arada Bahçeli’nin  kamp listesini uzun tuttuğu ortaya çıktı. Gerek eski ve gerekse de 7 Haziran öncesinde vekil olan ancak 1 Kasım’da listeye giremeyenlerin de kampa çağrılacağı bildirildi.

Bahçeli’nin Kızılcahamam kampı ile MHP’deki kırgınları ortadan kaldırarak, beyaz bir sayfa açmayı planladığı ifade edildi. Çağrısına olumlu yanıt alması durumunda olağanüstü kurultay sürecinde  çeşitli nedenlerle MHP’den ihraç edilen veya istifa etmek zorunda kalanların durumlarının da yeniden gözden geçirileceği öğrenildi.


MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını ilan eden Muhalif isimlerin bu çağrı yapılırsa nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

(Kaynak: Siyaset Cafe)



Editör: TE Bilisim