Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski bakan Cengiz Gökçek’in vefatı için başsağlığı mesajı yayımladı. Yalçın, merhum Gökçek’in Türk siyasi tarihine derin izler bırakan güzide devlet adamlarından olduğunu söyledi.

MHP’li Yalçın, yayımladığı mesajında, "Milliyetçi Hareket Partisi camiasının seçkin isimlerinden Cengiz Gökçek’in vefatından dolayı derin teessür içinde bulunuyoruz. Seçkin kişiliği ve saygın devlet adamlığı hüviyetiyle temayüz eden Cengiz Gökçek’in ölümü, sadece camiamızda değil, bütün Türkiye’de üzüntüye yol açmıştır. Milletimiz; abide şahsiyetlerden, büyük evlatlarından birini daha kaybetmiştir. Cengiz Gökçek, Türk siyasi hayatında derin izler bırakmış güzide devlet adamlarından biridir. 1977 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gaziantep Milletvekili seçilen Gökçek, bir koalisyon kabinesi olan 41. Hükümet döneminde Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı yapmıştır. Cengiz Gökçek’in gerek milletvekili sıfatıyla yasama faaliyetleri sırasında, gerekse Bakan olarak milletimiz için verdiği özverili hizmetler, hâlâ takdirle hatırlanmaktadır." ifadelerine yer aldı.

MHP’nin ve Türk milletinin, Cengiz Gökçek’in verdiği üstün hizmetleri asla unutmayacağını kaydeden Yalçın, isminin daima minnet, şükran ve hürmetle anılacağını dile getirdi. Yalçın, "Başta Cengiz Gökçek’in kederli ailesi olmak üzere, Gazianteplilere, camiamıza ve Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim