Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, 7 Haziran genel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, teşkilatlara “Sahaya inin ve Türkiye’nin geleceğinden endişesi olan herkesi kucaklayın. Türkiye meselesi olanları yanınıza alın ve Milliyetçi hareket saflarına katın” çağrısında bulundu.


MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, ilçe teşkilatlarına il kongresi sonrası delegelere teşekkür etmek amacıyla Çankaya, Keçiören, Altındağ, Pursaklar ve Kızılcahamam İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. MHP İl Başkanı Çetinkaya, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, 7 Haziran genel seçimlerinin önemine dikkat çekerek “Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu nedenle hep birlikte sahaya inin ve Türkiye’nin geleceğinden endişesi olan herkesi kucaklayın” dedi.

MHP ilçe başkanlarını ve teşkilat yöneticilerini gece gündüz hiç yorulmadan çalışmaya çağıran MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken “Bizler Türk milletinin umuduyuz. 21 Mart’ta yapılacak 11. Büyük Olağan Kurultayımız çok önemli. Buradan çıkacak mesajı yüce Türk milleti heyecanla bekliyor. İnşallah büyük kurultayımızda Ankara’ya ve Arena Spor Salonuna sığmayacağız. AKP-PKK ortaklığından kurtuluşun müjdesini vereceğiz” dedi.

Omuz omuza vererek milletin teveccühüyle AKP iktidarına 7 Haziran’da son vermeyi dilediklerini anlatan Çetinkaya, “Böylece Türkiye’nin karanlık günlerine nokta koyacağız. 7 Haziran’da Türkiye’yi AKP-PKK ortaklığından kurtarmak mecburiyetindeyiz. Genel seçimlerde bunların oyununu mutlaka bozmalıyız. Bunun için de herkese ihtiyacımız var. MHP teşkilatlarında bir kere nefes almış, teşkilatlarımıza gelmiş kim varsa onları kucaklamalıyız” dedi.

-“HERKESİN İL BAŞKANIYIM”-
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyarette kongre süreciyle ilgili olarak da şunları söyledi:
“Tüm teşkilatlarımızla birlikte güzel bir kongreyi geride bıraktık. Yüksek katılımlı ve örnek bir kongre gerçekleştirmenin hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz. Ben herkesin il başkanıyım. Bütün arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Ankara’da büyük bir güç olmak zorundayız.”
Bu arada MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, diğer ilçelere teşekkür ziyaretlerinin de devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim