Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, turizmin 't'sini bilmeyenlerin turizm sektörünün sorunlarına çözüm bulamayacağını söyledi.

Milletvekili Akıllı, partisinin 26. dönemi Antalya milletvekili adayı avukat Mehmet Güneyt Güzel'le birlikte Serik ve Manavgat'ta seçim çalışması yaptı.

Eski Kültür ve Turizm Bakan Ömer Çelik'in bakanlığı süresince Antalya'ya gelmemesini eleştiren MHP Milletvekili, şimdiki Bakan Yalçın Topçu'nda turizmle bir ilgisinin olmadığını ileri sürdü.

Belek’te yaşayanların doğrudan veya dolaylı olarak turizmde çalıştıklarını belirten Tarkan Akıllı, bu sene turizmin son yılların en kötü sezonunu geçirdiğinin altını çizdi. Akıllı, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti iktidarının turizm sektörüne bakışını turizmin 't'sini bilmeyen ve Antalya’ya neredeyse hiç uğramayan birini bakan yaparak gösterdi. Turizmin 't' sini bilmeyenler turizmin sorunlarını çözemez."

Turizmin Antalya için çok önemli olduğunu ifade eden MHP Antalya Milletvekili, 13 yıllık AK Parti iktidarının turizm konusunda Antalya için geleceğe yönelik herhangi projesinin olmadığını iddia etti.

Turizmin gelişmesi için ciddi bir iktidar ve güvenlik sorunun olmaması gerektiğini dile getiren Akıllı, sözlerini şöyle tamamladı: "İktidar, milletten aldığı desteği, milletimizin yararına kullanmamıştır. Devletimizin kuruluş felsefesi ile bir türlü barışamamış, Cumhuriyetimizin temel nitelikleriyle hep bir kavga içinde olmuştur. İktidar milli ve manevi değerlerimizi tahrip etmiş, teröre cesaret ve ortaklık vererek bölücülüğe zemin hazırlamış ve ülkemizin bugün içinde bulunduğu terör ortamının hazırlayıcısı olmuştur. Uyguladığı yanlış politikalarla turizm, tarım ve hayvancılığı bitirmiş, işsizlik ve yoksulluğu artırmıştır. Adalet ve hukuk kavramlarının içini boşaltmış, milletimizin hak, hukuk, adalet duygularını incitmiştir."

Editör: TE Bilisim