Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
 Ben bir MHP seçmeni ve yöneticisiyim. İsterim ki dünyanın her yerinde ülkücüler birbirini temsil ettiğinin bilincinde olsun. MHP'li kemer belediye başkanı benden bende ondan değilim. Ya o partiden defolup gitsin yada biz. Belki o bir dağ bizde serçe. Seçimini Genel Merkez yapsın artık.

Uğur Çilenk

"Lakin bu şahsiyet akp ye mi geçeçek nereye geçeçek bilmem ama bence ihraç edilmeli bir an önce. Bütün vatan haini örgütcüler bizi hedef göstersin sen kalk rus pilotun eşine ev vericem de . Ya sabır ya sabır Allah cezanı versin müptezel ulan ruslar bir dünya günahsız müslümanın soydaşlarımızın ölümüne sebep oldu ,o pilot kaç kişiyi öldürdü attığı bombalarla biliyormusun sen kemer belediyesi olarak Türkmenlere ne yaptın da ,katilin ailesine ev vericem diye takla atıyorsun , bahanen kemere rus turist gelmesi demi evin parasınıda otelcilerdenmi alıcan . Sen eniyisi bi otel al içinide nataşa doldur bizim gençlerin parası yabancıya gitmesin"

(Kurtuluş Bozkır)

Editör: TE Bilisim