Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
MHP Malatya İl Başkanı Memet Demirkaya, kentte son günlerde yaşanan öğrenci olaylarına işaret ederek "Son günlerde şer güçler gençlerimize devamlı saldırılar yapmakta, ilimizde kargaşa ve kaos çıkarmak için her gün tahriklerini artırarak devam ettirmektedirler." dedi.

    Demirkaya, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, ‘Ülkücülere, Ülkücünün asıl görevi ilim ve irfanla eğitimine devam etmeleri terör örgütlerinin provokasyonlarına ve tahriklerine kapılmamaları’ talimatı verdiğini belirtti. Bahçeli'nin talimatlarına her Ülkücünün uyduğunu dile getiren Demirkaya, şöyle devam etti: "Son günlerde şer güçler bu güzel İlimizde ilim, irfan öğrenerek ülkesine, milletine faydalı olmak için çalışan Allah, vatan, bayrak ve millet sevgisi ile dolu olan gençlerimize devamlı saldırılar yapılmakta ilimizde kargaşa ve kaos çıkarmak için her gün tahriklerini artırarak devam etmektedirler. Şer güçler sokak huzurunu bozmak için her yolu denemektedirler otobüs duraklarında ülkücülere saldırılar düzenlemekte sabrımızı zorlamakta aynı şekilde olaylara şahit olan esnafın dahi sabırlarını zorlamaktadırlar."

    Başta valilik makamı olmak üzere emniyet güçlerinin ve üniversite rektörlüğünün bu gençliğin can güveliğinin kendilerine emanet edildiğini söyleyen Demirkaya, “Gerekli tedbirleri artırarak alıp geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bu şer güçlerin şerrinden koruyacaklarına inanmak istiyoruz. Şunun bilinmesini isterim. Ülkücü gençlik yüce Atatürk’ün gençliğe hitabesini ruhuna sindiren gençliktir, ilkesi bu doğrultudadır. İlimizin huzuru hepimizin huzuru olduğunu belirterek güvenli ve huzurlu günler temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim