Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
MHP’nin Ankara milletvekili adayı Prof. Mustafa Erdem, seçim bürosu açtı. Çok sayıda kişinin kendilerine 'Bizi şu iktidardan kurtarın' dediklerini ifade eden Erdem, “Artık herkes güneşin balçıkla sıvanmayacağını gördü. Türkiye’de tehditlerin ve tehlikelerin iç içe olduğunun farkına vardı. Sosyal patlamanın artık kaçınılmaz hale geldiği korkusunu yaşamaya başladı.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Mustafa Erdem’nın Ankara’da açtığı seçim iletişim merkezine çok sayıda partili ve seveni katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in de hazır bulunduğu açılış töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. MHP Ankara milletvekili adayı Mustafa Erdem, 7 Haziran’da yeniden Ankara 1. bölgeden aday gösterildi. Prof. Erdem açılış töreninde yaptığı konuşmada “Birileri havuz medyasını, kendisinden rant alan kesimleri veya kendisinin beslemeleri ile ayakta kalabilir. Ama Türk milletinin şerefli mensupları olarak dün de bugün de Allah’tan başkasına boyun eğmeyen, her zaman O’nun himmet, yardım ve desteğini umanlar olarak bundan sonra da önce Allah’a inanıyor ve sonra da sizlerin desteğine güvenerek bu kutsal yola çıkıyoruz.” diye konuştu.

Osmanlı’nın küllerinden Türkiye’yi inşa eden bu ülkenin parçalanmayacağını kaydeden Erdem, MHP’nin olduğu müddetçe kimsenin bu millete kefen biçemeyeceğini söyledi. Katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Erdem, seçim çalışmaları kapsamında sokağın nabzını tuttuğunu ve çok ciddi bir teveccühün olduğunu anlattı. Çok sayıda kişinin kendilerine 'Bizi şu iktidardan kurtarın' dediklerini ifade eden Erdem, “Artık herkes güneşin balçıkla sıvanmayacağını gördü. Türkiye’de tehditlerin ve tehlikelerin iç içe olduğunun farkına vardı. Sosyal patlamanın artık kaçınılmaz hale geldiği korkusunu yaşamaya başladı.” dedi.

TUĞRUL TÜRKEŞ: SÜRE BİTTİ, AYAK SÜRÜYORLAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ise açılış töreninde yaptığı konuşmada seçim bürolarının 'Süresi biten bir iktidardan iktidarı devralmak üzere ön hazırlık' olarak görülmesini istedi. 7 Haziran seçimlerinin öneminden söz eden Türkeş, “Süre bitti. Ayağını sürüyorlar. İki başlı, üç başlı, beş başlı, her kafadan bir ses çıkıyor. Türkiye’deki siyasi tabloya baktığınızda yetkisiz ama yetki kullanmaya çalışanlar var. Bu problemlerden Türkiye’yi çıkartmak lazım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka da bunu devralabilecek bir siyasi yapı yok.” dedi.

Partili seçmenlerden sandıklara sahip çıkmalarını isteyen Türkeş, “En önemlisi 7 Haziran günü çalışmak. Sandıklarda gidip müşahit olmak. Sandık sorumlusu arkadaşlarımızın sandıklara sahip çıkması. Bugüne kadar işittiğimiz dedikoduların en çok olduğu birleştirme tutanaklarına sahip olmak. Vatandaş bize teveccüh gösterdiğinde sandığa verdiği o güven oyunu sandıktan hasıl edebilmek önemlidir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim