31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
 Halaçoğlu, önergesinde şu soruların yanıtlanmasını istedi:

"Karayolları Genel Müdürlüğü'ne, 2006 yılından bu yana emekli olan kadrolu işçi personelin yerlerine yeni kadro verilmemiştir. Ayrıca 1990 yılından bu yana da işçi sayısında yüzde 200'lük bir azalma olmuştur. Bununla birlikte yaklaşık 15 yıldır yüklenici firmalar aracılığı ile 8761 işçi (Ocak 2012 tarihi itibari ile) hizmet alımı ile görev yapmaktadır. Bu konu ve mahkeme kararına istinaden mevcut işçilerin Karayolları Genel Müdürlüğü kadrosuna atanmaları ile ilgili olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da Maliye Bakanlığı'na 26.03.2012 tarihinde 00478 sayı ile sunduğu bir rapor mevcuttur.

Bahsi geçen 8761 işçinin Karayolları Genel Müdürlüğü kadrosuna atanmaları için bir çalışma yapılmakta mıdır- Yapılmakta ise kendilerine ne zaman kadro verileceği düşünülmektedir-

Böyle bir çalışma yapılmamakta ise, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım-ın da hizmetin aksamadan yürütülmesi ve maliyet açısından daha uygun olduğunu ilgili raporunda belirtmesine rağmen bahsi geçen işçilere kadro ihdas edilmeme gerekçesi nedir-"

Editör: TE Bilisim