Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Diyarbakır ve Silopi’de bölücü terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıları kınadı. İki ayrı ilimizde yaşanan terör saldırılarında üç polisin şehit olduğunu hatırlatan Kilci, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınları, aileleri ve sevdiklerine başsağlığı diliyor, yaralı 5 polisimize de acil şifalar temenni ediyorum. Yüce milletimiz bu topraklarda katilin de katiline âşık olup nikâh kıyanların da kim olduğunu çok iyi bilmektedir.” dedi.

Terörü ve terörist tüm faaliyetleri lanetlediğini ifade eden MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucusu ve teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2001’in sonlarında bitirme noktasına getirdiği bölücü terör örgütü PKK, kan akıtmaya devam etmektedir. Görünen de o dur ki, bu kan PKK denilen hain örgüt kökünden temizleninceye kadar durmayacaktır. Bugün yaşadıklarımızın, akan kanın nihai sorumlusu hiç şüphe yok ki, AKP’dir. AKP açılım, çözüm süreci, analar ağlamasın gibi süslü ve halkı kandırmaya yönelik cümleler eşliğinde İmralı’daki bebek katili ile işbirliği içerisine girmiş, PKK’nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki birçok ilimizde sözde özerklik ilan edebilecek kadar küstahlaşabilmesi ve silahlanmasının önünü açmıştır. Yaşananlar ve beraberinde gelen acılar yüreğimizi yaksa da Türk Milleti millî birlik ve bütünlüğünün devamı, kutsal topraklarının bekası için her türlü zorluğu dün olduğu gibi bugün de bundan sonra da göğüsleyebilecek erdeme sahiptir.” şeklinde konuştu.

“Yüce milletimiz bu topraklarda katilin de katiline âşık olup nikâh kıyanların da kim olduğunu çok iyi bilmektedir” diyen Kilci, “Diyarbakır ve Silopi’deki hain saldırıda hayatını kaybeden emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınları, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyor, yaralı polislerimize de acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim