Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
MHP İzmir 2. bölgeden, resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Murat Koç, “Tüm İzmirlilerin vekili olarak Ankara’da görev yapacağım. İzmirlilerin sorunlarını çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.” dedi. Koç, seçim sonuçlarını değerlendirdi. MHP’nin İzmir’deki her iki bölgeden 3+3 milletvekili çıkarmasını beklediğini dile getirerek, “Milletimizin takdiri bu yönde oldu. Buruk bir mutluluk yaşıyoruz.” dedi.

Seçim sonuçlarının Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Murat Koç, “Ülkemize hayırlara vesile olsun. Milletimizin tercihi. Çok da mutlu değilim şahsen. HDP ile MHP’nin aynı sayıda milletvekili çıkarması bizi üzdü. Allah, hayırlara vesile kılsın. Bundan sonra artık Türkiye, hukuki bir zemine oturur, Türkiye’de taşlar yerine oturur. Devletin olması gereken bütün kuralları çalışmaya başlar.” dedi.

'İZMİR’İN İYİ BİR TEMSİLCİSİ OLACAĞIM'

Seçim döneminde çok iyi bir çalışma yürüttüklerini belirten Koç, “Ben daha iyi bir netice bekliyordum İzmir’de ama milletimiz bu kadar takdir etti. İzmir’deki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, esnafımızla, halkımızla iç içe olacağız. İzmir’in iyi bir temsilcisi olmayı düşünüyorum. İzmir’e hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağım. İzmir’in çok büyük ihtiyaçları var. İzmir, bugüne kadar ihmal edilmiş bir şehir. Yapacağımız çalışmalarla bu ihmallerin önüne geçeceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim