Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
 MHP’nin önceki hafta Bursa’da düzenlediği ‘Kuruluş’ mitingine, kalabalığın attığı “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin slogana verdiği “Onun da zamanı gelecek” sözü damgasını vurmuştu.

Siyaset kulislerinde Devlet Bahçeli’nin sözleri büyük tartışma yaratırken kendi partisinden Bahçeli’ye büyük bir destek geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan “Bahçeli vur diyecek vuracağız, öl diyecek öleceğiz” açıklamasıyla Genel Başkan’a destek verdi.

MHP’li Lütfü Türkkan, partisinin Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde düzenlediği programda yaptığı konuşmada bundan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dediği gibi olacağının altını çizdi. MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, "Nasıl ki düne kadar 'biz sokaklara inmeyeceğiz, sokaklara çıkmayacağız' dedik ama artık burnumuza geldi. Bundan sonra sayın genel başkanın dediği ve söyledikleri gibi... O, 'vur' diyecek, vuracağız, 'öl' diyecek öleceğiz" ifadelerini kullandı.
 
"TOPRAĞIN ALTI SİZİN, ÜSTÜ BİZİM"
 
Hiç kimsenin bu seçimlerin belediye seçimleri olacağı gibi bir hesap yapmaması gerektiğini kaydeden Türkkan, şöyle konuştu: "Belki de MHP tavır göstermezse seçimlere dahi toprak kalmayacak. Türkiye'de her konuşulanın 2 ay sonra gerçekleştiği bir döneme giriyoruz. Öcalan ile ilgili 'şerefsiz' diyenler, şereflerinden maalesef üzgünüm ama yoksun kalmak zorunda kaldılar. Şimdi 'namerdim' dediler mertliklerinden yoksun kalmaya başlayacaklar. Geçen akşam da eyaletten bahsettiler. Bakın eğer biz onun önünde durmazsak vatanımızdan da geri kalacağız. Benim sizden istirhamım sokağa çıkın, komşularınıza, akrabalarınıza, gelinlerinize, damatlarınıza, görümcelerinize hepsine gidin bunu anlatın. Eğer anlatmazsanız 51 milletvekiliyle bizim yapacağımız işler sınırlı."

Editör: TE Bilisim