Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı İbrahim Mermer, “Tarihi iyi analiz etmeli, ders çıkarmalı ve Türk milleti derin uykudan uyanmalı, uyandırılmalıdır. Unutmamalıdır ki geçmişini bilmeyen milletler, geleceklerine asla yön veremezler.” dedi. Mermer ve beraberindeki partililer, bi basın toplantısı düzenleyerek yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Toplantıda konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Mermer, “Türkiye’de yaşayan vatandaşların, AK Parti hükümetinin yanlışlarını bir an evvel görmesi gerekiyor. Hükümet, 'Kahrolsun PKK' yerine, 'Kahrolsun Türk milliyetçiliği' diyor. Sonuçta kendisine bebek katilini ve yol haritasını muhatap alıp barış adı altında terör iradesine teslim oluyor. Bir tarafta terörle mücadele eden, bir taraftan terörle müzakere eden iktidar, çelişkiler içerisindedir. Sadece gündem değiştirmeye yönelik hareketleri kaygıyla izlenmektedir." dedi. Terörle kucaklaşan her hareketin sorgulanması gerektiğini ifade eden İbrahim Mermer, “Bu kişiler milletvekili olsalar dahi dokunulmazlığı kaldırılarak yargılanmalı ve idam cezası geri getirilmelidir. Başbakan'ın idam cezası konusunda söylemlerini samimi bulmamaktayız. PKK, Diyarbakır'da kendi militanlarını yargılarken daktilo ile iddianameyi ve yargılamayı Türkçe yaptığına göre anadilde savunma tasarısını kim ve niçin getirmektedir?" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim