MHP'nin Çözüm süreciyle beraber ikili diyaloğu gerçekleştirmek için oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti'ne olan tepkisi devam ediyor. Son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Akil İnsanları 'Mayın Eşeği'ne benzetti.

Erzurum'da vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk Çözüm Süreci'nde iki yönlü bilgi akışını sağlayacak akil adamları konu edindiği konuşmasında sert ifadeler kullandı. Akil insanlar içerisindeki 20 üyenin PKK ve terörist başı Öcalan tarafından belirlendiğini söyleyen Oktay Öztürk Akil İnsanları "Mayın Eşeği"ne benzetti. Oktay Öztürk aynı zamanda akil insanların toplumun önüne atıldığını öne sürdü.

Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

Oktay Öztürk, "20 kontenjan PKK'nın, APO'nun verdiği isimler. Artistleri de bu heyetlere koydular. Toplumumuzun bunlara karşı bir sempatisi var. Onlar bu sempati ile kapıyı açacak, ötekiler zehirlerini kusacaklar. Efendim 'bunlar halkın ne düşündüğünü toplayıp bize rapor edecekler' diyorlar. Arkadaşlar bu zekamızla alay etmek değil midir? Devletin MİT'i var, Emniyet istihbaratı var Genelkurmay istihbaratı var. Hükümet istese toplumun bu konularda ne istediğini 24 saat içerisinde alamaz mı? Bu aşamada tartışmaları önlemek için akil adamları, toplumumuzun önüne attılar, mayın eşeği olarak sürdüler. Evet mayın eşeği bunlar. Cambaz bunlar. Bizi cambaza baktırıyorlar. melanetliklerini işlemeye devam ediyorlar." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim