Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, AK Parti'nin seçim kaybetme telaşına düştüğünü, çeşitli hediyelerle oy toplamaya çalıştığını ileri sürdü. Özdağ, "AKP Gaziantep'te seçmenlere çamaşır makinesi gibi çeşitli hediyeler dağıtıyor." dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları Avukat Ertuğrul Tolga Orhan ve Fevzi Koçoğlu ile birlikte Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 7 Haziran seçimlerinin birçok açıdan Türkiye için hayati öneme sahip olduğunu belirten MHP'li Ümit Özdağ, "Bu seçimin sonucuna göre Anayasa'dan Türk milletinin adının çıkarılıp çıkarılmayacağına karar verilecek." dedi

Şu anda AKP'nin ülkenin bütünlüğü açısından çok tehlikeli bir oyun oynadığını dile getiren Özdağ, "7 Haziran seçimleri sonrası Türkiye Cumhuriyeti devletinin üniter ve milli devlet yapısının federal devlet yapısına dönüştürülmesine ve Güneydoğu Anadolu'da Öcalan'ın kontrolünde özerk bölge kurulmasının planları yapıyor. Bunu sadece biz söylemiyoruz, geçtiğimiz günlerde oynanan tehlikeli oyunun farkına vardığını söyleyerek AKP'den istifa eden bir milletvekili itiraf etti." diye konuştu.

İktidarın bir süredir analar ağlamasın diye anaların eteklerinin arkasına sığınarak Güneydoğu Anadolu'yu terör örgütünün kontrol etmesine izin verdiğini ifade eden Özdağ, şunları kaydetti: "PKK yurt dışına çekilecek dediler çekilmedi içeride kaldı. PKK silah bırakacak dediler bırakmadı, silahlanmayı artırdı ancak TSK silah bıraktı, Jandarma silah bıraktı, polis silah bıraktı. Bugün Güneydoğu Anadolu'da fiili olarak bazı yerlerde kurtarılmış PKK bölgeleri oluşturuldu."

AKP'nin ciddi bir panik içerisinde olduğunu, halka çeşitli hediyeler dağıtarak oy toplamaya çalıştığını kaydeden Özdağ, "AKP Gaziantep'te seçmenlere çamaşır makinesi gibi çeşitli hediyeler dağıtıyor. Bu iktidarın nasıl bir panik içerisinde olduğunu net bir şekilde anlatıyor. Gaziantep halkı artık gerçeği gördü, bu nedenle de 7 Haziran'da sandıkta AKP'ye gereken dersi verecektir." şeklinde konuştu.

Özdağ, Sankopark AVM'de Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen imza gününe katılarak kitaplarını imzaladı. Özdağ, imza gününün ardından Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde otistik çocuklar yararına düzenlenen piyano resitaline katıldı. Seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Yavuzeli ilçesine giden Özdağ, MHP'ye katılanlara rozet taktı.

Editör: TE Bilisim