Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) açılan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile PYD'li teröristlerin fotoğraflarının yer aldığı sergiye çok sert tepki gösterdi.

TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyen Ümit Özdağ, "Terör karşısında inanılmaz bir ikiyüzlülük ve utanmazlık olduğunu düşünüyorum. PKK'ya sergi açma fırsatı veren bir AB'nin IŞİD bombalarından dert yanmaya hakkı yoktur. Terörün iyisi veya kötüsü olmaz. Terör terördür ve insanlık suçudur" dedi.

Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık verilmesi ile ilgili tartışmaları da değerlendiren Özdağ, hükümetin Suriye politikasının Türkiye'ye büyük zarar verdiğini iddia etti. Özdağ, Suriyeliler'in vatanlarına geri dönmelerini sağlayacak politikalar üretilmesi gerektiğini belirterek, "Türk milleti, hukuk içinde kalarak vatandaşlık verilmesiyle ilgili bu süreci durdurmaya çalışmalıdır" diye konuştu.

CEHENNEME KADAR YOLLARI VAR

Alman milletvekillerinin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmek istemeleriyle ilgili başlayan tartışmalarla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Özdağ, "Sanki biz Almanları davet etmişiz gibi parlamento başkan yardımcısı açıklama yapıyor. Bu kürsüden söylemek istemezdim ama cehenneme kadar yolları var" dedi.Cihan

Editör: TE Bilisim