Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Parsak, AKP’nin ‘sıfır’ terör ile teslim aldığı Türkiye’yi adeta cehenneme çevirdiğini söyledi. Terörün baş sorumlusunun AK Parti olduğunu ifade eden Parsak, AKP'nin iktidara gelmesinin hemen ardından alanın PKK’ya bırakıldığını ileri sürdü.

Parsak, yaptığı açıklamada “Zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır'da yaptığı bir konuşma sırasında kullandığı ‘Kürt Sorunu’ kelimesi ile başlayan, önce ‘Kürt Açılımı Milli Birlik Projesi’ ve ‘Analar Ağlamasın’ gibi çeşitli isimlerle ve sloganlarla Türk milletine yutturulmaya çalışılan, adı, içeriği ve eylem planı AKP'li vekiller tarafından bile bilinmeyen bu ihanet süreci başlamıştır.” dedi. Parsak, sonrasında asker ve güvenlik güçlerinin kışlasına hapsedilerek meydanın bebek katili PKK ve şehir uzantısı KCK'ya bırakıldığını kaydetti. Parsak, KCK’nın bölgede valiler atayarak sözde asayiş birimleri ve halk mahkemeleri kurduğunu, vergi adı altında vatandaşlardan haraç toplarken, güvenlik güçlerine mayınlı tuzaklar kurulduğunu ve her fırsatta saldırılar düzenlendiğini dile getirdi.

AKP İHANETE ORTAKTIR

Parsak, şu ifadeleri kullandı: “Bölücü terörün bunları yaparken AKP ve yönetiminin Cumhurbaşkanı ve birçok AKP'liyetkili tarafından da itiraf edildiği üzere gaflet, delalet ve hatta ihanet içerisinde olanları seyretmiş, sonra da ‘aldatıldık, kandırıldık’diye mağduru oynamaya başlamışlardır. Oslo’da teröristlerle pazarlık yapan, onlara ‘size sorun çıkaran valiler varsa bize söyleyin değiştirelim’diyen, gelen teröristleri karşılayan ve Dolmabahçe’de terörün siyasi uzantıları ile bir araya gelerek 10 maddelik sözde mutabakat imzalayan AKP'nin, tüm mensup ve yöneticileri ile milletvekilleri de terörden doğrudan sorumludur.”

İSTİSMAR EDİYORLAR

Parsak, çözüm süreci adı altında, PKK'nın askerlerler tuzak kurmasına göz yuman, sonra da şehit çocuğunu alıp maça götüren, onun masum duruşunu, sahte sırıtışları ile istismar eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun diğer tüm AKP yetkilileri gibi terörden doğrudan sorumlu olduğunu savundu.

İMRALI'NIN EMRİYLE KANUN ÇIKARDILAR

Mehmet Parsak, "Tek adamlık hayali içerisinde yaşayan ve şu an kendisini kurtarmaktan başka bir şey düşünmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu ihanet sürecini destekleyen, bu kapsamda teröristlerin talebi üzerine çıkarılan kanunlara el kaldıran AKP milletvekilleri terörden doğrudan sorumludur.” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilisim