Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
MHP İzmir Milletvekili ve adayı Aslan Savaşan, ülkede meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı. Ankara’da canlı bomba saldırısıyla 97 kişinin hayatını kaybetmesinden sonra Erzurum’da iki askerin şehit olduğu haberinin gelmesiyle üzüntüler ikiye katlandı.

Terör saldırılarını kınayan Milletvekili Savaşan, “Büyük üzüntü içerisindeyiz. Tüm ulus yasta ama yas tutarken bu saldırıyı yapanlardan, saldırıların yapılmasını önleyemeyenlerden hesap sormayı da unutmamalıyız. 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, İçişleri Bakanımız, ‘Güvenlik zafiyeti yok.’ diyor. Sözde Adalet Bakanı gülerek, sırıtarak açıklama yapıyor. Bir milletvekili olarak soruyorum, MİT ne iş yapıyor? İçişleri Bakanlığı ne iş yapıyor?” dedi.

MHP Milletvekili Aslan Savaşan, açıklamasına şöyle devam etti: “Hükümet, vatandaşımızın güvenliğini sağlamak zorunda. Son beş yılda AKP, her terör örgütüyle temas halinde. Çözüm süreci adı altında PKK ile, Esad’ı devireceğiz diye IŞİD ile temas halindeler. MHP bu konuda uyarılarını hep yaptı ama AKP hiç dinlemedi. Bugünlere gelmemizin sebebi, AKP’nin yanlış politikalarıdır.”

'TERÖRE KARŞI 1 KASIM ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS'

Savaşan, seçmenlere çağrıda bulunarak, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık, sisli ortamdan kurtulması için 1 Kasım seçimleri çok büyük bir şans. Terörle mücadele konusunda MHP yıllardır aynı noktada; hep terörün ve teröristin karşısında, Türk milletinin yanında olduk. MHP’nin kuracağı hükümet, terörü üç ay içerisinde tamamen bitirecektir. Vatandaşlarımız sakin olmalı ve kışkırtmalara, provokasyonlara dikkat etmelidirler.” dedi.

Editör: TE Bilisim