Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Aliağa’nın Helvacı beldesinde mehter takımı ile karşılandı. Belde girişinden merkezine kadar mehter takımı ile birlikte yürüyen Tanrıkulu, Helvacılıların ellerini tek tek sıkarak sıkıntılarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.

MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın yaptığı organizasyonda belde meydanında vatandaşlara tavuklu pilav ve ayran dağıtıldı. Buluşmanın ardından Helvacı halkına seslenen Tanrıkulu, çiftçinin ve üreticinin sıkıntılarını bildiklerini belirterek, 7 Haziran’da halkın vereceği destekle iktidar olurlarsa bütün bunları tek tek çözeceklerini söyledi.

'ÇİFTÇİNİN MALİYETLERİ DÜŞECEK'

Seçimlerin Türkiye üzerindeki kara bulutları dağıtacak öneme sahip olduğuna işaret eden MHP adalı Tanrıkulu, bu sebeple verilecek her oyun çok değerli olduğunu vurguladı. İktidar olduklarında belediyelikleri elinden alınan beldelere yeniden belediye olma imkanı vereceklerini vaadeden Tanrıkulu, “Helvacı beldesini de belediye yapacağız. Helvacı’nın makus talihini MHP ile yeneceğiz. Su kanallarının kullanım ücretlerini düşüreceğiz. Sulama ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğin vergisini yüzde 1’e kadar düşüreceğiz. Bu sayede çiftçimizin üretim maliyetlerini düşüreceğiz. Bununla birlikte üreticimize, çiftçimize her türlü prim ve teşviği vereceğiz. Sizlerin alınterinin hakkını sonuna kadar savunacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim