Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak? Mersin Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde hangi güç kazanacak?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, bir vesayeti ortadan kaldırmak için yola çıkanların, kendi vesayetlerini kurdukları için milletin 28 Şubat’ı arar hale geldiğini söyledi.

MHP Bursa milletvekili Tevfik Topçu, seçim çalışmalarını anlatmak üzere Zaman Gazetesi Bölge Yayın Temsilcimliği'ni ziyaret etti. MHP’li Tevfik Topçu, ziyarette şu anda gücü elinde bulunduranların intikam duygusuyla hareket ettiklerini belirterek, “Devlet intikam duygusuyla yönetilmez. Bir kısım insanların suçu olsa dahi, onlardan dolayı herkese intikam duygusuyla hareket edilemez.” dedi.

İktidara gelmeleri halinde 17-25 Aralık sürecinin takipçisi olacaklarının altını çizen Topçu, bütün eksisi ve artısıyla bu sürecin hukuk önünde araştırılması gerektiğini söyledi.

Türkiye’de milletin artık 28 Şubat sürecini arar hale geldiğinin altını çizen Tevfik Topçu, şunları söyledi: “Bir vesayeti ortadan kaldırmak için gelenler, kendi vesayetini kurdular. Bundan dolayıdır ki, şuanda millet artık 28 Şubatı arar hale geldi. Bu yüzden 1 Kasım seçimleri ülkenin bekası için çok önemli. Halkımızın bunu göz önünde bulundurarak hareket etmesi lazım.”

Editör: TE Bilisim