Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
 MHP Seyhan İlçe Teşkilatı'nın Fevzipaşa, Barış ve Aydınlar mahallelerinin sakinleriyle düzenlediği toplantıda konuşan Varlı, yerel seçimlerin önemi üzerinde durdu.
"AKP SAMAN ALEVİ GİBİ, SÖNECEK"

Mahalli seçimlerde en şanslı partinin MHP olduğunu iddia eden Varlı, "Daha seçimlere bir yıldan daha uzun bir zaman var ama şimdiden söylemek gerekirse 2014 seçimlerinde en şanslı parti MHP'dir. Çünkü AKP miadını doldurdu. AKP saman alevi gibi parladı ve sönmek üzere. Anayasadan 'Türk' adını çıkarmak için AKP ve Bdp ile birlikte hareket eden yeni CHP'de ise taban kayıyor. Dolayısıyla yerel seçimin galibi Milliyetçi Hareket olacaktır" dedi.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da, Seyhan'ın parasının ve kaynaklarının doğru yerlere harcanması, kamuya açık alanların doğru şekillerde değerlendirilmesi için büyük bir mücadele verdiklerini söyleyerek, kişisel çıkarları değil kamu yararını gözeten politikalara öncülük ettiklerini belirtti.

Seyhan'ın büyük bir köy görünümünden kurtarılması gerektiğini ifade eden Kanlı, "Yollarla ilgili tamirattan ziyade kalıcı çözümler, kaliteli çözümler lazım. Bunun için belediye yönetimini sürekli olarak uyarıyoruz. Seyhan'ın layık olduğu her türlü hizmeti alması için gayret ediyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim