Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Seçim çalışmalarını Büyükliman bölgesinde yürüten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinden oluşan yörede eğitimde olan canlılığın iktidarın yanlış politikalarıyla geriye gittiğini söyledi.

Bölgenin eğitimde büyük düşüş yaşadığını ifade eden Aydın, “Geçmişte verdiği eğitimle, okullarının kazandığı yarışmalarla, yetiştirdiği sayısız ilim adamı ve bürokratlar ile adını Türkiye’nin dört bir yanına duyuran bölgemiz, maalesef eğitim alanında günden güne kan kaybetmektedir. Zamanında Beşikdüzü’nde bölgeye çok büyük kazanımlar sağlayan öğretmen okulu vardı, kapandı. Üniversitemizden birçok bölüm geriye alındı. Bölgemiz eğitimde gücünü kaybedince diğer alanlarda da ilgi görmemeye ve zayıflamaya başladı. Biz yapılan bu yanlışlara ‘dur’ diyeceğiz.” dedi.

Büyükliman bölgesinden birinci parti çıkmayı hedeflediklerini anlatan Aydın şöyle konuştu: “Büyükliman ile karşılıklı güvenimiz var. Büyükliman bize güveniyor, biz de Büyükliman’a güveniyoruz. Hemşerilerimiz, her gittiğimiz yerde güler yüzle ve kucaklayarak karşılıyor bizi. Bu sayede Büyükliman bölgesinde 1. parti çıkacağımızın işaretlerini her gün alıyoruz. Biz de bu sevgi ve beklentinin karşılığını vermek için çabalıyoruz. Ben Büyükliman’a söz veriyorum: MHP iktidarında Büyükliman eski güçlü günlerine dönecek, eğitimde büyük adımlar atacak. Bölgemizi yüksekokul ve fakültelerle ilmek ilmek işleyeceğiz. Çünkü Büyükliman bu yatırımların en iyisini hak ediyor.”

Editör: TE Bilisim