Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Avrupa’da yaşayan seçmenlerin desteğini almak amacıyla Almanya’da 10 kentte seçim çalışması yapacak.

MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Seyfettin Yılmaz, 3 günlük Almanya programı çerçevesinde 10 şehirde yaşayan gurbetçilerle bir araya gelip, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıkıntıları dile getirecek, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği için taşıdığı önemi anlatacak.

Seyfettin Yılmaz, Almanya’daki ‘Vatandaş Buluşması’nda Münih, Augsburg, Ulm, Heilbornn, Mannheim, Karslruhe, Stuttgart, Nagold, Filderstdat ve Sindelfingen kentlerinde Ülkücü Harekete gönül verenlerle birlikte gurbetçi seçmenlere MHP iktidarında gerçekleştirilecek hizmetleri ve projeleri de dile getirecek.

Yurt dışında oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 2.6 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bulunduğunu belirten Yılmaz, “Adana’da ülkücü harekete gönül veren hemşehrilerimizle birlikte yürüttüğümüz dayanışmayı, Almanya’ya da taşımayı amaçlıyoruz. Almanya’daki vatandaş buluşmalarımızda Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları, 13 yıllık AKP iktidarının yanlış politikaları sonucu ülkenin ne hale geldiğini anlatacağız. Bu ülkedeki vatandaşlarımızın mutlaka sandığa gidip, oy vermelerini ve tercihlerini MHP’den yana kullanmalarını isteyeceğiz.” dedi.

Yılmaz, 2-4 Ekim tarihleri arasındaki Almanya programının ardından Adana’ya dönüp, seçim çalışmalarını memleketinde devam edeceğini aktardı.

Editör: TE Bilisim