Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, " Milletimiz 7 Haziran sonuçlarını beğenmeyip, kaos ve kargaşa ortamı oluşturan tek adam heveslisine gereken dersi bir kez daha verecek." dedi.

Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milletvekili Muharrem Varlı ve milletvekili adaylarıyla birlikte merkez Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa ve Atatürk caddelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Seyfettin Yılmaz ve MHP kurmayları, 1 Kasım’daki seçimde partilerine destek istedi. Vatandaşlarla kısa sohbetler yapan Yılmaz, 7 Haziran’da sandıktan çıkan millet iradesini beğenmeyen saraydaki 'tek adam' heveslisinin, iradesi kendinde olmayana talimatı sonucu 1 Kasım’da seçime gidildiğini savundu.

ALGI OPERASYONLARIYLA OY AVCILIĞINA SOYUNDULAR

Yılmaz, Türkiye’de kaos ve kargaşa ortamının hüküm sürdüğü, ekonominin dibe vurduğu, dövizin yükseliş rekorları kırdığı, işsizliğin en büyük sorun olduğu, halkın yüzde 85-90’ının borç batağında çırpındığı, 2.5 milyon genç işsizin bulunduğu ortamda, 13 yıldır yönetimde olan AKP’nin halen tek başına iktidar ve istikrar söylemleriyle, bir dizi algı operasyonlarıyla oy avcılığı yapmaya çalıştığına dikkat çekti.

Seçim öncesi AK Parti’nin devletin tüm imkanlarını sömürdüğünü, vali, kaymakam ve bürokratlara talimatlar yağdırdığını, seçim rüşveti olarak Adana’da 7-8 bin kişinin geçici olarak işe alınacağını iddia eden Yılmaz, şunları söyledi: “Aziz Türk Milleti, zor şartlar altında, bütün imkansızlıklara rağmen, yedi düvele karşı mücadele verip, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. 1 Kasım’da da sandıktan çıkacak sonuca göre Türkiye Cumhuriyeti ya varlığını sürdürecek, ya da tek adam heveslisi amacına ulaşıp, Suriye’deki Esad’ın, Irak’taki Saddam’ın yönetimine benzer bir parti devletine dönüşücek. İnşallah aziz milletimiz daha önceki zor dönemlerde olduğu gibi 1 Kasım seçimleri için karanlık hesaplar yapanlara sandıkta hak ettikleri cevabı verecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti yerine başkanlık adı altında bir sistem ikame etmeye çalışanlara karşı milletimiz gereken dersi verecektir."

Editör: TE Bilisim