Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, yayınladığı yazılı açıklamada, 2012 yılında hem Afyonkarahisar hem de Türkiye için üzücü olayların yaşandığı, birlik ve beraberliğin zedelendiği bir yıl olduğunu hatırlatarak, bu olayların 2013 yılında son bulmasını ve tekrarlanmamasını diledi.

Milletvekili Yılmaz, mesajına şu ifadelere yer verdi: "Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Bizler her yıl olduğu gibi bu yeni yıl da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, İlimizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2013 yılının herkese sağlık, huzur, başarı ve bereket getirmesini temenni ediyorum."
Editör: TE Bilisim