Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı

Turgut Altınok MHP’ye geri mi dönüyor?

MHP 2014’te yapılacak yerel seçimler için hazırlıklara Ankara’dan başladı. MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Turgut Altınok’un ismi geçiyor. Turgut Altınok, daha önce MHP’de önemli görevler üstlenmiş, 1999’da Fazilet Partisinden daha sonra ise AK Parti’den Keçiören Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Turgut Altınok’un 14 yıl sonra MHP’ye geri döneceği iddia edildi.

Akşam gazetesinden alınan bilgiye göre, Turgut Altınok, 1994'te MHP'den Keçiören Belediye Başkanı seçildi. Altınok bu görevini 1999'da Fazilet Partisi, 2004'te ise AK Parti'den seçilerek sürdürdü. 2009'da Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığını isteyen ancak, AK Parti tarafından yeniden Keçiören'e aday gösterilen Turgut Altınok, liste belirlemeleri için verilen süre dolarken adaylıktan çekildi. Melih Gökçek'le uzun süredir kavgalı olduğu bilinen Turgut Altınok'un eski partisi MHP ile yeniden yakınlaştığı ifade edildi. Devlet Bahçeli, geçen ay Altınok'un oğlunun düğününe katılıp nikâh şahitliği yaptı.


14 YIL SONRA ÜÇ HİLAL ROZETİ TAKACAK

Turgut Altınok'un MHP'nin Ankara Büyükşehir adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Altınok, 14 yıl sonra yeniden üç hilalli rozete kavuşacak. Altınok'un ya yarın yapılacak parti grup toplantısında ya da hafta sonu yapılacak Kızılcahamam kampında MHP'ye yeniden katılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim