Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
Bursa'da geniş katılımlı bir miting yapmayı amaçlayan MHP’nin mitinginin engellenmesi yönünde girişimler olduğu haberleri sosyal medya da geniş yankı buldu. MHP, gerçekleştireceği 9 büyük mitingte büyük bir gövde gösterisine hazırlanıyor.

Özellikle sosyal medya aracılığıyla mitingin iptal edildiği iddiaları ortaya atıldı. Mitingin hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı yönünde sosyal medyada mesajların yer alması üzerine MHP’nin yayın organı BengüTürk televizyonunda mitingin iptal edilmediği yönünde anonslar yapıldı.

İNTERNETTEKİ COŞKU BURSA MEYDANINDA YANSIDI

9 büyük mitingin ilk durağı olan Bursa mitingiyle ilgili sosyal medyada dün ve bugün büyük bir coşku hakimdi. miting saatine saatler kala Bursa meydanında toplanan kalabalık oldukça coşkulu atmosfer oluşturuyordu. Mitingin planlandığı gibi saat 16.00’da kent meydanında yapılacağı anonsları BengüTürk tevevizyonunda anons ve alt yazılar ile duyuruldu.

screenshot_1.20130323165800.jpg

MİTİNGE GELENLERE ENGELLEME
Bu arada MHP mitingine katılımın engellendiği yönünde milletvekillerinin de paylaşımları sosyal medyada ses buldu. Milletvekili Lütfü Türkkan, miting için İzmir’den gelen otobüs ve araçların Balıkesir’de durdurulduğunu ve Bursa’ya yönlendirilmediğini twitter adresinde yazdı.

Ayrıca Oktay Vural da Bursa’ya İstanbul’dan yapılan arabalı vapur seferlerinin de hava koşulları bahane edilerek iptal edildiğini yazdı. Böylece miting alanına gelmek isteyen MHP’lilerin kente ulaşmasının engellendiği dile getirildi. MHP; Bursa’da başlayan mitinglerde 9 kenti dolaşarak halka son gelişmeleri ve İmralı sürecini anlatmaya çalışacak.

Editör: TE Bilisim