Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yeni bakanların açıklanmasının ardından sosyal paylaşım sitesi twitterda kendi ismini taşıyan twitter hesabıyla bilgi paylaşılmasında ilgisinin olmadığını söyledi. “Aslında zaman zaman zekice esprileri de vardı ama bunu bizimle ilgisi olmadığının bazı basın organları geç fark ettiler. Hala sanki orada yayınlanan mesajlar bizimmiş gibi kanaat belirten köşe yazarlarını da görüyorum.” diyen Avcı, sosyal paylaşım sitelerindeki sahte hesaplara karşı duyarlı olunmasını istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilen Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, yeni görevindeki ilk ziyaretini seçim bölgesi Eskişehir'e yaptı. İlk olarak Eskişehir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Avcı, daha sonra partisinin İl Danışma Toplantısı’na katıldı. Ardından bir otelde partililerle yemek yiyen Bakan Avcı, burada kendisi hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Milli Eğitim Bakanı olmasının ardından sosyal paylaşım sitesi twitterda '@MEBNabiAvci' isimli hesabın kendisine ait olmadığını söyleyen Avcı, bu hesabın dikkate alınmamasını istedi. Bakan Nabi Avcı, “Bakanlar Kurulu ilan edildikten sonra twitterda sahte bir hesap dönmeye başladı. Aslında zaman zaman zekice esprileri de vardı ama bunun bizimle ilgisi olmadığının bazı basın organları geç fark ettiler.” diye konuştu.

Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hala sanki orada yayınlanan mesajlar bizimmiş gibi kanaat belirten köşe yazarlarını da görüyorum. Bu yüzden bir kere daha hatırlatmak isterim. Bu herkimse ki Eskişehir’den olduğunu tahmin ediyorum. Bu arkadaşıma da teşekkür ederim esprileri için ama onun bizimle ilgisi yok.”

Editör: TE Bilisim