Montrö Sözleşmesinin önemi... Montrö Sözleşmesinin önemi...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Bundan beteri yoktur zaten, merak etmeyin. Bu son çırpınışlarıdır. Bütün zalimler, bütün diktatörler böyle yapmıştır. Bunlar, emin olun ki gece uyuyamıyorlar.” dedi.

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası’nı (Eğitim-İş) ziyaret eden CHP'li Muharrem İnce, Genel Başkan Veli Demir'den, 17 Aralık günü Yatağan’dan başlayacakları ve Ankara’da sona erecek yürüyüş hakkında bilgi verdi.

Gündemi değerlendiren CHP'li İnce ise karanlığın maksimum olduğu bir noktaya doğru gidildiğini belirterek, “Bundan beteri yoktur zaten, merak etmeyin. Bu son çırpınışlarıdır. Bütün zalimler, bütün diktatörler böyle yapmıştır. Bunlar, emin olun ki gece uyuyamıyorlar. Dolmabahçe’den kaçıp Vahdettin Köşkü’ne gidiyor. Denizden yapılacak bir saldırıdan korkuyor herhalde. Altında tünelleri olan bir kaçak sarayda yaşıyor. Emin olun ki korkuyor. Bir gün kendisine bu hesabın sorulacağını herkes biliyor. Bu hesap bir kişiye sorulmayacak. Topyekûn bir temizlik harekâtı olacak. Bunun için de çok iş düşüyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim