Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e CHP’ye dönme çağrısında bulundu. Ancak yazar Ertan Altan’a göre  Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye dönmek için önemli bir şartı var.

Önceki gün bir televizyon programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül’ün partiye davet edilip edilmeyeceği konusunda en net açıklamayı yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Sarıgül partimize gelirse elbette memnun oluruz. Sosyal demokrat bir arkadaşımız. Şişli'yi yönetiyor, uzun yıllardır yönetiyor. Bütün Şişli memnun kendisinden. Gelirse bundan mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını değerlendiren Ertan Altan Mustafa Sarıgül’ün bu daveti nasıl değerlendireceğini yorumladı. Ertan Altan’ın iddiasına göre Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye dönmek için önemli bir şartı var. Mustafa Sarıgül, Deniz Baykal’ın döneminde partiden ihraç edilen yaklaşık sekiz bin kişi de partiye davet edilirse Kılıçdaroğlu’nun davetini değerlendirecek.

Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül, Türkiye Demokrasi Hareketi'nin örgütlenme çalışmalarını sürdürürken, CHP'nin genel başkanlık koltuğuna Kılıçdaroğlu'nun oturmasıyla birlikte partileşmekten vazgeçtiklerini açıklamıştı. Ancak Sarıgül'ün bu jestinin ardından beklendiği gibi bir birleşme gerçekleşmedi.

Editör: TE Bilisim