Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!
Çorum’un Alaca ilçesinde eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla toplu açılış töreni düzenlendi. Tören alanı, okullardan getirilen ve ellerine AK Parti bayrakları verilen ortaokul ve lise öğrencileriyle dolduruldu.

AK Partili Alaca Belediyesi ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği toplu açılış töreni seçim propagandasına dönüştü. Bazı kamu kurumu müdürlerinin de katıldığı açılış töreninde, alanı doldurmak için yüzlerce ortaokul ve lise öğrencisi getirildi. Ellerine AK Parti bayrağı verilen öğrenciler, güneşin altında 3 saat boyunca alanda durdu. Bazı ortaokul öğrencileri ise AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun konuşma yaptığı esnada kürsüye çıkarak, AK Parti lehine slogan attı.

Öğleden sonra okullarının tatil edildiğini söyleyen öğrenciler, öğretmenlerinin yönlendirmesiyle törene geldiklerini söyledi. Okul saatinde törene gelen öğrenciler, olaydan ailelerinin haberinin olmadığını da ifade etti. Alana getirilen öğrencilerin İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gördükleri öğrenildi.

Alaca’da inşa edilen İçme Suyu Arıtma Tesisi ile birlikte bazı yatırımlarının açılışlarının yapıldığı törende Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu birer konuşma yaptı. Son olarak eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kürsüye çıkarak, muhalefet partilerini eleştirdi. Tören, açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilisim