Oktay Vural: Justin'e de biber gazı sık bakalım! MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Buca İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde meydana gelen olayları hatırlatarak, "Sırlarımız buharlaşmış, kevgire dönmüş. Kaçakçılık almış başını götürmüş. Olaylarda gümrük basıldı Türk Bayrağı indirildi. Kaçakçılar gümrüğü basıyor. Bunlar sürekli serbestçe gidip geliyor. Uyuşturucu silah ve her türlü kaçakçılık bu milletin ekmeğini elinden alıyor. Zulüm yapılıyor. Türkiye'nin haline bakın." diye konuştu.

OKTAY VURAL: JUSTİN'E DE BİBER GAZI SIK BAKALIM

Oktay Vural, konser vermek için İstanbul'a gelen Justin Bieber'in pasaport kontrolünden geçmeden ülkeye girmesini hatırlatarak şunları söyledi:

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

"Justin Bieber geliyor pasaport polisini takmıyor, benim polisim peşinde koşuyor. Yabancı bir şarkıcı geliyor pasaport kontrolü yok. Gelen giriyor. Benim polisim arabasının peşinde koşacak duruma getiriliyor. Kosova'da da aynı şeyi yapmak istedi ama başına neler geldi? Bu durum itibarımızın ve otoritemizin zedelenmesini ortaya koyma bakımından son derece önemli. Cumhuriyet'i kutlamak isteyenlere karşı barikat kuruluyor, Türk Bayrağı tahrik unsuru olarak görülüyor, şehit yakınlarına biber gazı sıkılıyor, Doğu ve Güneydoğu'yu PKK'ya teslim edenler Taksim'i korumak için gaz sıkıyor. Ya cop ya biber gazı. Justin Bieber nasıl gidecek. Geldiği gibi mi çıkacak? Hak ve hukukunu arayan emeklilere, öğrencilere, şehit ailelerine gaz, cop, tazyikli su. Justin'e de biber gazı sık bakalım, ağzına biber sür. Justin Bieber'e da soyadına münasip biber sürmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Geldiği gibi çıkmasın."

Editör: TE Bilisim