MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’dan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a çok sert tepki geldi. Bülent Arınç’ın kendisine ‘psikolojik destek’ önermesine çok kızan Oktay Vural “Bütün bu ifadeleri kullanan, dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum” cevabını verdi.

Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, İmralı sürecine destek vermediği için MHP’yi eleştiren ve sürecin başarıyla sonuçlanması halinde MHP'nin baraj altında kalacağını iddia eden, ayrıca kendisine ‘Oktay Vural'a Allah'tan sağlık ve afiyetler diliyorum. Mutlaka bir hekime görünmesini, hekimin tavsiyeleri doğrultusunda psikolojik destek almasında yarar olduğunu söylemek istiyorum’ diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a sert çıktı.

BÜLENT ARINÇ OKTAY VURAL İÇİN NELER SÖYLEMİŞTİ?

BEDENEN DE RUHEN DE SAĞLIĞIMIZ İYİ

Bülent Arınç’ın kendisinin ruh haliyle ilgili endişelendiğini söylediğini belirten Vural, “Elhamdülillah bedenen de, ruhen de, aklen de, fikren de salığımız iyi, imanımız tam. Dün ne diyorsak, dün neye inanıyorsak bugün de aynı şeye inanıyor, aynı şeyleri söylüyoruz. Hayatımızda, inancımızda, düşüncemizde kırılma, sapma, zikzak olmadı” diye konuştu.


Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..

Arınç teröristler için üzüldüğünü söylediğinde bir akıl sağlığı mesajı gönderdiğini ve ‘Teşhis, tedavi ve semptomlar ne olabilir?’ diye sorduğunu belirten Vural, şunları söyledi:
“Bu davranışlara birçok misaller var. Cumhurbaşkanı şike yasasını geri gönderince, ‘Bu yasayı bir daha Meclis’e getirmeye cesaret edemezler’ deyip, sonra çark edip ‘Meclis yeni bir yasal düzenleme yapabilir, ben neler görmüş geçirmiş bir insandım, bunu düşünüp o sözü söylememem gerekirdi’ diyen kim? Bülent Arınç. Teröristleri kastederek, ‘Onların yerinde ben de olsam dağa çıkardım’ deyip, Başbakan’ın azarından sonra ‘Çok doğru, ben de dağa çıkmadım ve çıkmam’ diyen kim? Bülent Arınç. ‘Teröriste ağlamayan insan değildir’ deyip, Başbakan’ın azarından sonra ‘İçimden geleni söyledim, başıma iş aldım’ diyen kim? Bülent Arınç” dedi.

İDRAK YOLLARI ENFEKSİYONU GEÇİRİYOR

Bülent Arınç’ın zikzaklarını baş dönmesine bağladığını ve bu yüzden hekimini değiştirmesi gerektiğini ifade eden Oktay Vural, “Bütün bu ifadeleri kullanan, dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum. Üçüncü dönemi bitiyor diye ‘umutsuz siyaset adamı’ndan ‘umutsuz ev adamı’ moduna giren Sayın Arınç, Manisa’ya sadece mesir macunu şölenine katılmaya gitmesin; Manisa’da çok tecrübeli ve uzman bir yerden destek almasını tavsiye ediyorum. Ama her şeyden önce Cenab-ı Hak’tan kendisine idrak nasip etmesini diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim