Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, milliyetçi oylar için Batı'da PKK'yla görüşmediğini söylediğini, Doğu'da ise elinde Kürtçe Kur'an-ı Kerim'le dolaştığını söyledi. Özdağ, “Türkiye ikiyüzlü siyaseti çok görmüştür ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsil ettiği ikiyüzlü siyaseti bu boyutlarda hiçbir zaman görmemiştir. Yazıktır, günahtır ve ayıptır diye düşünüyorum.” dedi.

MHP Gaziantep milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gaziantep’te gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarıyla açıklanan seçim bildirgelerini değerlendiren MHP’li Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim mitinglerinde elinde Kur’an ile dolaşmasına tepki gösterdi. Erdoğan’ın her gün anayasayı çiğnediğine dikkat çeken Özdağ, “Büyük bir panik içerisinde Balıkesir’de ve Nevşehir’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne akan oyları durdurmak için sözde PKK ile masaya oturursanız devlet çöker açıklamaları yapıyor. Herhalde Oslo’dan beri Abdullah Öcalan ile kilimde görüşüyorlardı. Öte yandan Batman’a gittiği zaman eline Kürtçe Kur’an alarak dolaşıyor. Türkiye ikiyüzlü siyaseti çok görmüştür ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temsil ettiği ikiyüzlü siyaseti bu boyutlarda hiçbir zaman görmemiştir. Yazıktır, günahtır ve ayıptır diye düşünüyorum.” diye konuştu.

SANDIĞA ATILAN HER OY İÇİN KAVGA ETMEYE HAZIRIZ

Seçim güvenliğine dikkat çeken Özdağ, “Bu sürecin güvenli bir şekilde geçmesini istiyoruz. Sandığa atılan her oy için kavga etmeye hazırız. Sandıkta bir tane oyumuzu vermeyiz. Şimdiden sandık farelerine ve oy hırsızlarını uyarıyoruz. Elinizi vatandaşın oyundan çekin. Devlet güvenlik güçlerini ve mülki idareyi de bu konuda uyarıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

RÜŞVET VE YOLSUZLUKLARI TÜRK ADALETİNİN ÖNÜNE GETİRECEĞİZ

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları hakkında açıklamalarda bulunan Özdağ, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıllarda her gün birazcık daha derinleşen ve artık uluslararası sistemin bile taşıyamadığı bir rüşvet ve yolsuzluk mekanizması kurulmuş durumda. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün bu yolsuzluk ve rüşvet sistemlerini Türk adaletinin önüne götürüp bunlara el koyacağını ve hazineye aktaracağını Türk milletine söz verdik.”

Editör: TE Bilisim