Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, AKP hükümetinin şehir hastaneleri projesinin, şehir efsanelerine döndüğünü söyledi. Sağlık Bakanlığı tarafından kamu ve özel sektör ortaklığıyla hayata geçirilen ve 1 Aralık 2013 tarihinde 558 yataklı Manisa Şehir Hastanesi'nin temeli atıldığını hatırlatan Özel, aradan geçen bir yıla rağmen inşaatta hiçbir ilerleme olmadığını kaydetti. Özel, "Şehir hastanesinin kurulmasına ilişkin protokol imzalanmış, ihale aşaması tamamlanmış olmasına rağmen yapılan sözleşmeye göre 29 Ekim 2015 tarihinde bitmesi gereken hastanenin inşaatına dahi başlanmamış olması, akıllarda ciddi soru işaretleri bırakmıştır." dedi.

Milletvekili Özel, şöyle devam etti: "Ayrıca 12 Eylül 2013’te de Haliç Kongre Merkezi’nde, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende 15 hastaneyi içeren proje tanıtımı ve imza töreni gerçekleştirilmiş, 'Şehir hastaneleri, bu kardeşinizin 11 yıl önceki hayaliydi.' cümleleriyle projeler tanıtılmış, kamu kaynaklarının yıllarca ipotek altına alındığı halkımıza böyle duyurulmuştu. Yine Sağlık Bakanlığı tarafından bir yıl önce Ankara Etlik Şehir Hastanesi alanında yapılan incelemeler sırasında, Türkiye’deki bütün şehir hastaneleri için inşaatların belirtilen sürede bitirileceği, 'şehir efsaneleri' sözünün 'şehir hastaneleri' olarak değişeceği ve 2017 itibarıyla 15 şehir hastanesinin hizmete gireceği söylenmişti ancak buna rağmen ülke genelindeki şehir hastanelerinin durumu da adeta yılan hikayesine dönmüş, projeler adeta başlamadan bitmiştir."

Editör: TE Bilisim