MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, Türkiye’nin bugün PKK’yı hendeklere gömerken, Amerikan planlarını da hendeklere gömdüğünü söyledi. Türkiye’de hendeklere gömülen Amerikan planları olduğunu ifade eden Perinçek, “Türkiye PKK ile PYD ile mücadelede arkasında Amerika olduğunu bilerek davranması gerekiyor.” dedi.

Almanya Federal Meclisi'nin 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını tanımaya hazırlanması, Almanya'da yaşayan Türkler tarafından protesto edilecek. Doğu Perinçek’te bu kapsamda Berlin’e gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Perinçek, Alman meclisinin gündeminde Ermeni soykırımını tanıma tasarısı olduğunu aktardı. Perinçek, “Hristiyan Demokrat Partisi, Sosyal Demokrat Partisi ve Yeşiller Partisi’nin ortak önergesi fakat bu Türk alman ilişkilerinin seyri açısından ve Almanya’nın stratejik çıkarları açısından bizi de hayretle karşıladığımız bir olaydır. Hele Avrupa insan hakları mahkemesinin ‘Perinçek İsviçre davasında’ aldığı karardan sonra biz alman hukuk devleti ve alman Türk dostluğu açısından böyle bir tasarının gerçekleşmeyeceği beklentisini taşıyoruz. O amaçla bugün Berlin’e gidiyoruz. Büyük Türk yürüyüşü başlıyor, alman meclisi önüne kadar yürünecek Berlin komitesi adı altında sağcısı solcusu birleştiler, hep birlikte yürüyecekler.” diye konuştu.

Perinçek gazetecilerin sorusu üzerine ABD’li askerlerin, terör örgütü YPG’yi simgeleyen armayı koluna takmasını da değerlendirdi. PYD armasına hiç gerek olmadığını dile getiren Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Amerika zaten açık açık zaten PKK’yı ve PYD’yi destekliyor. PYD demeyelim herkes onun PKK olduğunu biliyor. Amerika onu açık açık destekliyor. Oraya cephane, mühimmat, silah veriyor. 3 bin Amerikan askeri ve uzmanı şuan Suriye’nin kuzeyinde PYD bölgesinde. Komutanımız da sayın emekli tümamiral Soner Polat daha yeni oradan döndüler. Suriye’de parti heyetimiz vardı. Hepsini biliyoruz Suriye’de bizi anlatıyor. Orada PYD Amerika tarafından eğitiliyor, destekleniyor, donatılıyor, Türkiye üzerine sürülüyor. Türkiye bugün PKK’yı hendeklere gömerken, Amerikan planlarını da hendeklere gömüyor. Bugün Türkiye’de hendeklere gömülen Amerikan planlarıdır. Türkiye PKK ile PYD ile mücadelede arkasında Amerika olduğunu bilerek davranması gerekiyor. Kendi gücünü çok iyi kullanması lazım. Türkiye güçlü ve büyük bir ülkedir.”
Cihan

Editör: TE Bilisim