Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Çanakkale destanı İmralı sürecini tekzip eder. Anlayan feraset sahibi olan bunu okuyabilenler için şehitlerin dili, ülkenin kardeşlik birlik bütünlük dilidir. Çanakkale den dolayı tedavi edilemez kuyruk acısı yaşayan, bir Türk devleti olan Osmanlıyı tarihten silmek için dün Çanakkale önlerine gelenlerin, bugün yeni Osmanlıcılık   tavsiye, arayış, kılavuzluk ve yönlendirmeleri sizce manidar değil midir? Bu arayışlar kesinlikle  hüsrana uğrayacaktır. Başkanlık sistemi için, özerklik, federasyon telkinleri, tavsiye, dayatma ve arayışları rüyaların yolu ancak bir caninin kapısına çıkarır. Kirli pazarlıklarla o koltuğa askerin öğretmenin polisin ve şehitlerin kanı bulaşır o başkanlık koltuğu kimseye asla hayır getirmez.
Çanakkale  üzerinden etnik kardeşlik vurgusu terör örgütü ile görüşmeyi asla haklı göstermez izin de vermez. İmralı canisini bu milletin başına bela eden haçlı sürülerine karşı dün bu millet tarih yazmıştır. Orada şehit olan Türk İslam Coğrafyasından gelenlerin etnik kimliklerini terör örgütü ile görüşmelere duygusal ilinti yapmak haksızlık çarpıtmadır. Çünkü bugünkü terör örgütü millet Çanakkale de savaşırken Anadolu da katliam yapan Ermeni mezalimini yaşatan taşnak çetelerinin,asalanın devamıdır. Bu kanlı örgüt ne Kürt kardeşlerimizi temsil edebilir, ne de başka maksat ve dayatmalarla hiçbir türlü muhatap alınamaz.

ŞEHİTLER VERİLMESE ÇANAKKALE DESTANI YAZILABİLİRMİYDİ?
Çanakkale de vatan ve milleti savunma, birlik ruhunun kaynağı ilahidir.Arkadan vuran, kahpe,insafsız merhametsiz tuzak kuran, alçakça bebekleri ve kadınları katleden, ermeni canileri ile Osmanlı neyi görüşebilirdi ki? PKK yaptığı katliam ve  insafsız cinayetleri ile taşnak çetelerinin asalanın devamı değil midir? Kürt kardeşime kara taş olan, ayırım yapmadan önüne çıkan herkesi katleden bu alçaklardan ne medet umulabilir ki? Çanakkale de koyun koyuna yatan alnı secde gören bu vatana millete bağlı bedrin aslanlarıdır.Oradan İmralı canisiyle görüşme vizesi vicdanınızı rahatlatma meşruiyeti çıkmaz.Durmak yok yola devam demekle yol İmralı canisine mi  çıktı? Esad müslüman kanı akıttı da, öcalan müslüman kanı akıtmadı mı? Yoksa öcalanın son kullanım tarihi dolmadı mı? İmralı canisi üzerinden AB ve ABD daha ne tavizler isteyecektir? Saddam,Kaddafi,Esad,Usame bin ladin, katil terörist diktatörde İmralı canisi patates soğanımı satıyordu? Bu özel himaye hangi plan ve ihanete kapı aralayacaktır? Uyuma millet evladı uyuma uyan! Çarşı pazardan AVM’lerden alınmadı bu vatan!

DÜNYA DURDUKÇA"TÜRKLER GELİYOR"
Zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır”.Bu necip milleti Yüce yaratan insanlığın başına musallat olmuş belaları defetme misyonu için yaratmıştır. Geçici mevzi kazananlar ellerini ovuştursa da İnşallah Allah buna fırsat vermeyecektir. Çünkü ülkücülerin davası duruşu misyonu ilahi kelimetullahtır. Tarih bu milletin ismini cismini yeryüzünden silmek kaldırmak  yok etmek isteyenlerin hikayeleri ile doludur.Buna yeltenen karşılarında Allahın Türk milletine yardımını görecek hüsrana uğrayacaktır.Çünkü bu millet hadimulharemeyndir.İslamın mazlumları gariplerin çaresizlerin çaresi hizmetkarıdır.Çanakkale direncin, yeniden zafer kazanmanın, özgüvenin, mazlum ülkelere örnek olma, Lider millet olmanın adıdır.Bugün Çanakkale den aldıkları dersle daha sinsice psikolojik operasyonlarla etnik fitne ve terör örgütüne hamilik yaparak maskeli geliyorlar.Ama oyun fark ediliyor suratlar tanınıyor. Türk milleti Allahın yardımıyla bugünkü iç ve dış kuşatmayı yaracak binlerce yıllık kardeşlik ebedi olarak sürecektir.Fetih,Çanakkale,İstiklal Harbi,Komünizme karşı verilen ülkücü şehitlerin,Güney doğu şehitlerinin ruhu maneviyatı, ülkenin önünü açacaktır.Şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.Kabirleri nur, makamları cennet olsun.
Editör: TE Bilisim