Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
CHP'nin ve şeflik dönemlerinin sindiremediği, tabutluklara, zindanlara attığı Türk milliyetçilerini bugün asla sindiremez.
Erdoğan’ın, ayaklarımın altına alırım dediği sonradan u dönüşü ve zik zak yaparak durumu kurtarmaya çalıştığı Türk milliyetçiliği ideolojisi, bu ülkenin kuruluş ve kurtuluş paradigmasıdır. Asıl bundan dolayı Adalet Bakanlığı başbakan hakkında fezleke düzenlemelidir. Kanlı eylemleri sabit olan dünyanın en kanlı örgütü ile sarmaş dolaş; MHP’nin söylemi ile savaş bu kafa yapısı ve ruh hali sağlıklı değildir.

Demokratik hukuk devletinde suçlu olduğu mahkeme kararı ile kesin olan, bir kanlı ölüm örgütü ile ülkenin geleceğini masaya yatır, onlardan medet um, sayın  Devlet Bahçeli hakkında  fezleke düzenle, bu anlayışı nalıncı keseri gibi kendine yontan,  modası geçmiş demokratik toplumların yöneticilerinin davranışı değil midir?

Devlet bahçelinin tavrı ve milli duruşu bu ülkede Kürdü Gürcüsü yediden  yetmişe topyekun Türk milletinin bir olma, bütün olma sonsuza kadar varlık ve  beka çığlığıdır.Bu feryat, yiğit ses dinlenmeli girdiğiniz etnik ayrıştırmadan dönüş ikazı duyulmalıdır.

Hiç kimsenin bu ülkede birbiriyle bir derdi yoktur. Emsalsiz, birlikte yaşama kültürümüz dünyaya örnek olmalıdır. Düzeni bozan, ülkeyi rahatsız eden kanlı terör örgütüdür. Sorun terör örgütünü etkisiz hale getirmek, 38 ülkenin taşeronu maşası ve manivelası olmaktan ülkeyi kurtarmaktır. Bunun yolu iç güvenlik, ekonomik ve kültürel tedbirler top yekun mücadele ile sağlanabilir. Çok övündüğünüz  uluslararası itibar artışı ve diplomasi ile dost görünen post ülkelere diplomatik mücadele ile ders verilmelidir.

Kürt kardeşimin veya başka bir aidiyetin hiçbir zaman terör örgütü temsilcisi olamaz. PKK’yı Kürtlerin temsilcisi yapmakla ne kadar övünseniz azdır. Bu örgütün sayenizde dünya ve bölge markası olmasına asla izin verilemez.Bu ağır vebalin altından hiç kalkamazsınız.Kürdistan kurma bölücü hedefinden asla vazgeçmeyen bu cinayet şebekesi Türk devletine asla muhatap olamaz.Olsa olsa Hapishanelerde gardiyanlarla ancak muhatap olabilirler.Yanlış yoldasınız çıkmaz sokaktasınız “durmak yok yola devam” demenin sonu felakettir.

Biz, günlük küçük parti menfaat ve makam hırsı ile hareket eden bir camia değiliz. Mesele sadece parti meselesi değildir; sözün tükenme sınırına dayanmadan uyanınız. Asıl buradan u dönüşü ile kendinizi ve ülkeyi kayalara toslamaktan kurtarınız.

Türk milliyetçileri haksız yere karıncayı bile incitmeyen,  MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin, bey efendi devlet adamı tavrını infial noktasına getirmenin sorumlusu , bizzat; sayın başbakan ve AKP iktidarıdır.

Devlet Bahçeli Başbuğ Türkeş’in izinde, milyonlarca Türk milliyetçisi ve millet evladı ile aynı  ideal ve sevdalara  tutkundur.

Bu ülkenin bayrak  adıyla,millet adıyla,devlet adıyla,diliyle ,idari yapısıyla oynamayınız.Eyalet, vilayetten fazla bu ülkeye ne verebilir? Sorun, bitmek tükenmek bilmeyen iktidar hırsınızı dizginleyememektir. Ne oldu üç defalık seçilme sözünüz? Muradınız bir yolunu bulup mutlaka gücü elinizde tutmak mıdır? Başkanlık sistemi sizi başkan yapar, bu feodal yapıda çağdaş ağalar ve ülkede modern demokrat padişahlar dönemini başlatırısınız.

Bu ülkenin üniter yapısını, birlik ve bütünlüğünü bozacak davranışlardan sakınmalısınız. Bu ülke bir çok faniye nasip olmayan o şerefli görevleri size vermiştir. Bunun kıymetini vefasını minnetini duyunuz. Milyonlarca millet evladı ve şehit yakını ülkede, şehitler toprak altında rahatsızdır.

Türk milleti devletler kurmuştur. Türkiye Cumhuriyeti devleti de onlardan birisidir. Türk milletinin her türlü milli ve mukaddes değerini korumada efsanevi liderimiz  Başbuğun  izindeyiz. Sayın Devlet Bahçeli’nin her türlü arkasında sonuna kadar emrinde ve yanındayız. Hepimiz Türk’üz Alparslan Türkeş’iz ve Devlet Bahçeli’yiz.     
Editör: TE Bilisim