Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın Adil bir seçim olsun millet iradesi yok sayılmasın
Bugün Türk milletinin tarihinde ender görülen zor bir süreçten geçiyoruz. Yarın çok geç olmadan herkesi ülkeye, Türk milletinin geleceğine sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Seçimlerle verilen iktidar yetkilerinin sınırlarını kontrol etmek ve gerekli ikazı yapmak bugün her zamankinden çok herkesin vicdan borcudur. Mesele asla parti meselesi değildir. 
Biz her türlü milletçe bu ülkenin insanları bir olmalıyız. Bize demokratikleşme adı altında ayrıştırma fitne ateşini yakan ve dayatan ülkeleri hesaba çekmeliyiz.
İngiliz, Alman, Amerikan, Fransız, Japon, bilmem hangi yamyam kendi ülkesinde bize bugün barış adlı çözülme operasyonunu kendi ülkelerinde yapılmasına müsade eder mi?
O halde Türk milleti bu ameliyat ve operasyonu hak etmiş midir?
Bir bölücü kafiri Allah inancı olmayan bebek, asker, öğretmen katilini Kürt kardeşimin temsilcisi yapan iktidardan bunu hesabını sorulmalı hizaya getirilmelidir.
Yakında 100 milyon nüfusa çıkacak bir ve bütün Türkiye; Türk milletinin düşmanlarının korkulu rüyasıdır. Bütün mesele budur. 
Herkes uyanık akıllı dikkatli ve sorumlu olmak zorundadır. Bu ülkenin her karış toprağı ülkede yaşayan her millet evladınındır.
Akil insanlar adlı, katilleri savunanlardan birisi oran Baskın Oran “Türkiye’yi ikiye bölmek yetmez tümden bölünmeli” diyor.
Bu sözleri bu ülkenin karşılaştığı sorunun çözümü olarak kurtuluş savaşının işaret fişeğinin atıldığı ilk şehidinin verildiği Hasan Tahsin’in ilinden söylüyor. 
Bu son derece manidar değil midir? Bu ülke sokakta bulunmadı. Birkaç eşkiya ve taşerona bırakılacak kadar sahipsiz değildir.
Herkes bugünlerin kıymetini bilmelidir. Yarınların hangi oldu bitti tezgahlarla ihanetle dolu olduğu bilincinde olmalıdır.
Tarih hep Türk milliyetçilerini haklı çıkardı. Ülkücülerden dün yapılanlar için özür dileyenlerin yarın için fazla vakti yoktur. 
Özürlerinin ileride hiçbir kıymeti olmayacak noktaya gelmeden olanları anlamak ve Türk milletinin birliğine herkes sahip çıkmak zorundadır.
Bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olacak şartları var etmek sürdürmek ceddimize karşı namus şeref haysiyet borcumuz olmalıdır.
Dünyanın en fazla hain, ajan, provakatör beşinci kol barındıran ülkelerinden birisiyiz. Hafızasını kaybeden milletler yaşayamazlar.
Anadolu milletler, medeniyetler, devletler ve kültürler mezarlığıdır. Türk milletine mezar kazmak, kefen biçen kimse o kefeni yırtmalı başına geçirmeli, masum postlu o maske yüzleri tanımalıyız.
Mesela yarın bu ülkede besleme ajanlar ilgili ülkeler tarafından arşivler açılıp açıklandığında milletçe bu ajanları bugünden tanımak milli feraset ve milli hafızamızın gereği değil midir.
Dün irtica diye saldıran darbecilerin koruduğu, laiklik adı altında dinsizlik yapan, dün din düşmanı bugün Türk düşmanıdır.Ama özetle Müslüman Türk düşmanıdır.
Operasyon ve ameliyat yeni milletler özerk yönetimler meydana getirerek ülkeyi etkisiz parçalara ayırarak yem etmektir.Hangi batı ülkesinde bu operasyona müsaade ederler biz kobaymıyız? 
Editör: TE Bilisim