31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi 31 Mart yerel seçimi için 5 adımda oy kullanma rehberi
 Gerçekten bu ülkenin yönetimi, milletin binlerce yılda oluşturduğu, birlikte yaşamanın, et ve tırnak olmanın, dahası su gibi aziz olan birlikteliğinin, talep ve arzularının yansıması ve karşılığı olmalıdır.
Bu asil necip millet, rüzgarların, soğuğun, kışın, yazın, ayazın, yağmurun, çilenin ve çaresizliğin kavurduğu birlikte yaşama isteği son ve kesin kararıdır. Bütün fitne, taşeron, dayatma yönetim ve siyasi arzulara rağmen birliktelik sarsılmaz duruşumuzdur. Biz yediden yetmişe hayatın her alanında birlikte yaşıyoruz. Kıblemiz, camimiz, kışlamız, karakolumuz, adliyemiz, hastanemiz, okulumuz, işimiz ve aşımız birdir. Ölümüz de, dirimiz de birdir, Zulme, haksızlığa hep birlikte karşı koyduk. Sonsuza kadar hatta kıyamete kadar birlikte karşı koyacağız.

 Zalimin rengi, ırkı,aidiyeti,milliyeti, zamanı ve zemini yoktur. Zulmedenler ezenler aynı, bunun karşısında zulme uğrayanlar ezilenler yine aynıdır. Biz hep birlikte tarih boyunca ezilen ve mazlum olduk. Tüm iktidar değişikliklerinde hükmedenlerin değişmesinden başka milletin hayatında ne değişmiştir? Bunu belki şu an anlatmakta izahta zorluk çekebiliriz. Ama bu gerçek güneşin doğuşu gibi anlaşılacak ve engellenemeyecektir. İşte bu Türk milletinin milli iktidarının ayak sesleri pırıltıları müjdecisidir. Bu ülke insanının  mezarlıkları bir mahşere birlikte gideceğiz. Birlikte yaşamaktan doğan komşuluk ve akrabalık hukukumuzdan helalleşme hesabı vereceğiz.

Ay yıldızlı al bayraktaki al renk kürt'ün, Arnavut’un, Abaza’nın, Türkmen’in velhasıl herkesindir. Bu ülkenin ekmeğini yiyen herkesin kanının rengidir. Al bayrağın al rengini bölmek ayırmak ne kadar mümkünse bu ülkeyi ancak o zaman bölebilirler. Yani kim Türk olduğu için ayrıcalıklı bir muameleye tabi tutuluyorsa buna karşı mücadele vermek hep birlikte şeref onur borcumuz olmalıdır.Türkçe konuşmaktan başka Türk olarak dünyaya gelmenin hangi avantajı vardır?.Bu da bir arada birlikte yaşama, anlaşma, aramıza duvarlar örmeme, sokaklarda, hayatın her alanında, huzurlu yaşamak için olmazsa olmaz şartımızdır.Yani birlikte yaşamamızı sağlayan hayat dilimiz İngilizce Japonca Fransızcamı olsun?

Binlerce yılda sağlanan bu birliktelik Türkiye cumhuriyeti devleti ile taçlanmıştır.Bu ülke asırlarca her türlü fitne senaryosunun bölücü işgal ve emperyalist hedeflerin odağında olmuştur.Bize has dünyaya model olarak sunacağımız zengin tarihi kültürel miras göz kamaştırıyor. Dünyaya huzur güneşi bu topraklardan doğacaktır. Bu nimet, imkan, miras ve zenginlik hepimizindir. Mikro milliyetçi ırkçı anlayıştaki taşeronluk taleplerini reddetmeli, tarihin çöp sepetine atmalıyız.

 MHP bu taşeronluk taleplerine kapalı ebedi kardeşlik projesidir. MHP bu iklimden öncelikle kendi insanına hayat veren, akabinde bunu millet ve ümmet sorumluğu ile, insanlığa sunan, evrensel ve siyasal mutluluk sevdasının adıdır.Bu ülke insanını hiçbir ayırım yapmadan kardeşleştiren huzur güven ve gelecek adresidir.MHP nin güçlenmesi, birliğin, bütünlüğün ve kardeşliğin güçlenmesidir.Türk milletinin  hep birlikte güçlenmesidir. Bu ülkenin kuruluş paradigmalarını, dilini, bayrağını, devletini, milletini tek kabul eder  ve varlık sebebi sayar.

MHP huzurumuzun geleceğimizin güvencesidir. Türk milliyetçiliği anlayışı ile iri diri kalıcı kılmak için hiçbir bedel ödemekten kaçmayan önce ülkem ve milletim sonra partim ülküsünün adıdır. MHP istiklal harbi şehitlerinin emanetini, ülkücü şehitlerle teslim alıp, Güneydoğuda verdiğimiz şehitlere devreden, şehit Mehmetçiklerin şehadet vasiyetini, sonsuz ebedi kılan,bunu haysiyet kabul eden, bedrin aslanlarının  günümüzdeki adıdır. MHP gelirse bölücülük, ayrılık, terör, fitne, usulsüzlük ve yolsuzluk  biter.

MHP gelirse beslenen, fonlanan, yemleneni,işbirlikçi beşinci kol, silahlı ve siyasi her türlü taşeron hareket biter.Türk milleti gizli koalisyonsuz tek başına iktidara gelir. MHP'nin idealleri şahıslarımızı nefislerimizi makam mevki zenginlik heveslerini aşar. Karşılıksız bir büyük ülke sevdasının ulvi yüce mübarek sevdanın adıdır. MHP  sadece önce Allaha sonra bu eşsiz millete güvenme ve ona hesap vermenin adıdır.

MHP bu toprakların ve bu milletin her kesiminin sesi soluğudur.Fanilere değil, ölümsüz ideallere inanmanın, kalıcı kılmanın, teslim alınamayan son kalenin, destanlaşan, efsaneleşen adı Milliyetçi ülkücü harekettir. MHP gelirse Türk milleti kendini tek başına iktidara getirir. MHP gelmeden Türk milleti asla ve asla tek başına iktidara gelmiş olmaz. Çünkü MHP yüzde yüz yerli milli  ve bu toprakların senaryosudur.   
Editör: TE Bilisim