Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi Gümüşhane’nin tek kadın İl Genel Meclis üyesi adayı Sonel Yaşar’a yoğun ilgi
ŞİMDİ ARTIK ÜLKE İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI! 
YARIN ÇOK AMA ÇOK GEÇ OLABİLİR!

İş işten geçmeden yeni bedeller ödemeden ah vah dememek için Allahtan, Türk milletinden başka hiç kimseye mecbur ve mahkum değiliz. Allahın önünde çokça secde edelim, ama hiç kimseye boğun eğmeyelim.

Küçük hesaplar için altından kalkamayacağımız vebalin altına girmeyelim. Kendi geleceğimiz için müşterek geleceğimizi görememe çapsızlığı idraksizliği zilleti felaketimiz olmaz mı? 
Bugün bize dayatılanı sunulanı eleştirisiz hazmetmenin sonu hüsrandır. Sistemli bir propaganda ile maruz kaldığımız psikolojik çökertme harekatı iyi niyet ve duygusal ifadelerle takdim edilmektedir.
Bu kadar tepkisizlik vurdumduymazlık "Hep böyle olur bana ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın" tavırları asla bizim ruh halimiz olamaz. Çok daha ağırımıza giden aşağılanmalara maruz kalmamak için iki yüzlü zikzaklara "U" dönüşlerine oldu bittilere asla izin vermemeliyiz.
Sosyal bilimler, törelerimiz, mübarek inancımız ortak aklı istişareyi emrediyor. Buna rağmen tek kişiden beklenen, ikbal uğruna tek kişinin aklına uyarak hakikatleri dillendirmezsek yarın bunun hesabını ne bu dünyada ne de Mevla huzurunda şehitler huzurunda veremeyiz.
Durmadan burnumuz sürtülmüyor mu? Askerin başına çuval geçirilen ülke burası değil midir? Libya ile yaşanan iki yüzlü münasebetler, Suriye ile yaşanan ilişkiler ve her şeyin bir anda silinmesi ne kadar büyük çelişkidir.
Bu ülkeler İslam dünyası ve tüm dünya bu çelişkileri nasıl hazmedecektir? Bu devirde artık mızrağı çuval da çok uzun bir sürede saklayamazsınız. Mumun söneceği vakit çoktan gelmiştir.Her şey ayan beyan ortadadır.
Türkiye’nin huzuru birkaç çapulcu Marksist kimin taşeronu olacağı belli olmayan son kullanım tarihine tabi kanlı örgütlerin oyuncağı olabilir mi? Komünist örgütler ve bebek katilinin yazdığı deli saçması ateist kürtcü jargon ülkenin güneydoğu çözüm dili olabilir mi? Bu nasıl akıl tutulmasıdır?
Hani dağlara “Ne mutlu Türküm diyene “ yazılırsa birileri de “Ne mutlu Kürdüm diyene” Yazar dediniz. Hani şeriat gelecek diyerek yaptığınız propaganda nerede kalmıştır?13 Yıl önce çocuk şimdi genç yaşta kanlı örgüt mensubu olan bu zavallı yaratıkların sorumlusu kimidir? Hani bu gençler dindar gençlik olacaktı. Bunun sorumlusu kimdir? Hala utanmadan MHP başta geçmiş muhalefeti suçlamak Nasıl bir haldir?
Güneydoğuya gele gele Öcalan mı gelmiştir? Yazıklar olsun böyle bir yönetim anlayışına, bunu şehitler gelmeyecek duygusal ambalajlarla takdim etmeyi daha ne kadar sürdüreceksiniz? Artık sam amcanın rüzgarına yelken kaldırarak onun kuyruğuna takılarak dış siyaset yapılması dönemi bitmeyecekmi? 
ABD basının sayın başbakana obama ile basın toplantısında gösterdiği canlı yayını kesme olayı kanımıza dokunmuştur. Bu dram bizim dış itibarımızın gerçek resmi değil midir?
Artık bir şeyleri anlamanın silkinmenin uyanmanın ebedi var olmak için bugünden bir şeyler yapmanın zamanı gelmiştir. Ülke içten ve dıştan kan kaybediyor yalnızlaşıyor.
Türk milleti ciddi bir etnik ayrışmaya doğru dolu dizgin yol alıyor. Dost acı söyler bizler asla felaket tellalı değiliz. Bizi bu ifadelerimizden dolayı suçlayan sanki kan akmasını isteyenlermiş diye takdim etmek alçakça bir iftira ve aşağıca karalamadır.
Türk milliyetçileri öngörü ve ikazlarında hep haklı çıkmışlardır. Yanılmayı çok isteriz ama artık işi şansa bırakmanın zamanı çoktan geçmiştir.
Yeni reyhanlı faturaları ödememek için,önce PKK ve Öcalan ve her türlü suçlulara karşı demokratik hukuk devletini tesis etmek, devlet olmanın gereklerini kendi ülkemizde yerine getirmek, ülke yöneticilerinin anayasal ve bu millete karşı görevidir. "Ya devlet başa ya kuzgun leşe"
Editör: TE Bilisim