Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!
 Türk milliyetçileri Türk milletine hiç bir zaman yalan söylememiştir. Geçmişte yaşananlar için ikaz ve öngörülerimizde haklı çıktık. Yıllardır tehlike, tehdit ve tuzak hatırlatmalarımız için bugün de İmralı kanlı irinli koalisyonu tesbit ve tahminlerimiz de yine haklı çıktık. Keşke yanılsaydık da bu iğrenç gelişmelere, yürek burkan kara günlere şahit olmasaydık. Bizler Türk milliyetçilerine uyarıları için şerefsiz diyenlerin özürlerini artık kabul etmeyecek onlara hakkımızı asla helal etmeyeceğiz. Türk millyetçileri mevki, makam, ikbal, zenginlik için siyaset kurumunu hiç bir zaman adres görmemiştir. Türk milliyetçileri ilke, ülkü ve çizgilerini dünyalık süfi emellerinin ucuz istismar alanı haline hiç bir zaman getirmemişlerdir. Ülkenin bütün toplumsal kesimlerini"böceklerini bile" sevmiş onlar da sevgisinin karşılığını aramışlardır. Bu karşılıksız sevdanın sahiplerini tarih dünlerle alakalı haklı çıkarmıştır. Bir çok insan Başbuğ'dan ve Ülkücülerden özür kuyruğuna girmişlerdir. Bu necip Türk milletine gerçekleri söylemeyi ve onun mücadelesini bilgi birikimimizin, canımızın, terimizin, kanımızın son damlasına kadar vereceğimizi namus, şeref, onur görevi kabul ediyoruz. Bugün gelinen kritik süreçte birlik, bütünlük ve kardeşliği sonsuza kadar sürdürmek şiarı ile kendimizi ebedi görevli kabul ediyoruz. Türk milletini farklı zenginlikleri ile var etmenin gerektirdiği sorumlu tavrı, duruşu ve aksiyonu ortaya koymuşlardır. Bu ülkenin sahipsiz olmadığını sağır sultana duyuracak bir kararlılık her zaman göstermişlerdir. İnanç ideal ilke ve ülkülerimiz karşılıksız sevdalarımız varlık sebebimizdir. 
Bu dünyayı bu ulvi, yüce ve ebedi mukaddes değerlerin fani alanı olarak görmek gerektiğinde gözlerini kırpmadan hakka yürüyen Fetih ruhu taşıyan asımın nesli yiğit ülkücü bozkurtlardır. İnandıkları değerler için hiç bir zaman dünyalık şan, şöhret, zenginleşme ve ikbal aracı asla olmamıştır. Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” anlayışı hayat felsefeleridir, insanlığa sevda doludurlar. Asla ve asla kafatasçı, ırkçı, şövenist, faşist değildirler. Aksine ırkçılığın, faşizmin, her türlü emperyalizmin karşısında dik duran teslim alınamayan sarsılmaz bir kaledirler. Milli ideallerin inancın teslim alınamayan sevda yüklü son kaleleridir. Tezgah, komplo, ihanet beşinci kolların faaliyetleri Türk milletine ne kadar zarar versede, yaralasada yaralar sarılır yine hesabı sorulur. Biz hain ve kahramanlarını asla unutmayacak asil bir milletiz. Bizi var eden binlerce yıllık tarihimizin doğruları ve Türk milletinin sahip olduğu kavmi özellikleri ve en büyük dayanakta müslüman Türk oluşumuzun sırrına varışımızdaki hakikattir. Belki lokal birtakım geçici başarılarla bu millete sıkıntı çektirebilirler ama asla teslim alamaz, tutsak edemezler. Düşmanı tanıma, oyunu anlama, sezgi, tahmin ve tedbir konusunda tarihi hafıza son derece kuvvetlidir. Geçmişimiz elbette geleceğimize benzeyecektir. Biz tüm insanlığa sevda doluyuz. Biz Türk milletine kara sevdalıyız ve bunun karşılığı yoktur. Dostluğumuza misafirperverliğimize insanlığımıza herkes güvenebelir emsalide yoktur. Ama kalleşlik, kahpelik, ikiyüzlülük, arkadan vurma ihanet karşısında dağları deler ferhat olur hesap sorarız. Bugün bir kuşatılmışlık yaşıyorsak asla çaresiz değiliz. Kimi içimizi dağlayan noktaya getirirlerse getirsinler kükremiş sel gibi bendini çiğner aşarız. Bugün fitne ve şeytani bir toplum mühedisliği projesi ile piskolojik bir çökertme harekatı etnik ayrıştırma ve ötekileşme süreci yaşıyoruz. Bu ülkeye milli birlik projesi adı altında yeni habur görüntülü açılımlar yeniden takdim edilerek şehitler gelmesin diye zihinler bulandırılıyor. Burada en büyük güvencemiz dini güvence ve referansla milli kimliğimiz ayrıştırılıyor vuruluyor. Gerçekler ortaya çıkıyor maskeler birer birer iniyor ve bir millet kükreyerek bozkurtça uyanıyor. “Gevşemeyin mahsunda olmayın inanıyorsanız üstünsünüz” ilahi gerçeğinden mülhemle inanıyoruz, mücadele ve dua ediyoruz ve kazanacağız. Allah bizimledir! Şehitlerimiz bizimledir! Yediden yetmişe uyanan Türk milleti bizimledir! Milli ve mukaddes değerlerimizin sembolü, simgesi ay yıldızlı bayrağımızın yanına hiçbir paçavrayı hiçbir zaman astırmayacağız. Arif nihat asya’nın bayrak şiirinin okunmasına koyduğu yasak zincirlerini kaldıracak şiiri özgürce okuyacağız. Bayrağımızı ülke semalarında özgürce, sonsuza kadar dalgalandıracağız. Müslüman Türk milleti Türk islam dünyasının, mazlumların ve tüm insanlığın umudu olmaya devam edecektir. 

Adımız Türk Dinimiz islamdır. Bu gerçek asla ve asla değiştirilemez, teklif dahi edilemez, çünkü bu dini ve milli kimliğimiz bedelini ağır biçimde ödedik. Allah bizi tekrar bedeller ödeme noktasına getirmesin. “İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım.”
Editör: TE Bilisim