UYUMA TÜRK EVLADI KİMLİĞİNE SAHİP ÇIK!

Allah bizi Türk olarak yarattı bir hadisi şerifte "sizin en hayırlınız harama günaha bulaşmadan soyunu müdafa eden kimselerdir" bizler efendimizin övgüsüne mazhar olmuş şerefli, asil necip Türk milletiyiz. Müslüman Türk olarak dünyaya geldik. Ömrümüzün sonuna kadar devletimizle milletimizle Türk olarak kalacağız. Almandan, ingilizden, fransızdan vb milletlerden neyimiz noksandır? Hangi savaşı kaybettikte ismimz değiştiriliyor? Yeterliliği tartışılan hizmet propagandası ve şartlandırma ile hiç kimse şerefi onuru olan kimliğinden vazgeçemez. Bir milleti var eden milli kimliğidir. Batılı ülkeleri de güçlü kılan kendi milli kimliklerine her şartta sahip çıkmalarıdır. Kendi milli kimliğine sahip çıkamayanlar başkalarının hizmetkarı uşağı  ve müstemlekesi olmaya rıza gösterirler. Milletleri yaşatan ve var eden dünyanın en iyi milleti olma inancı ve duygusudur. Belki kendi adiyetinden şüphesi olan, etnik takıntılı olanlar için bu bir mana ifade etmeyebilir. Buda mikro milliyetçi ve aidiyet aşağılık kompleksi olan takıntılı hastalıklı bir ruh halidir. Ama biz soydan ve kültürden bu ülkede yaşayan herkesi kürdü arabı abazayı Türk milleti olarak birinci sınıf kabul ediyoruz. Müslümanlık nerede ise dünyada Türklükle algı olarak eşitlenmiştir. Herkesin ağzının dediğini kulakları duymalıdır. Türke kini yalnışı ve ihaneti olan herkes aynı zamanda müslümanlığa yapmış sayılır.

SAYIN BAŞBAKAN'IN BAŞKANLIK AŞKINA, ÖCALAN'LA MÜZAKEREYLE, TÜRK MİLLİ KİMLİĞİNİ SİLMEYE RAZI OLACAKMIYIZ?
Arap baharından Payımıza düşen sam amcanın sam yeline razı olmak mıdır? Türk kimliğini anayasadan ve hayattan silme, bunun adınıda bin bir türlü duygusal hayal ve hezeyanlarla takdim etmek beyhudedir. Terörü durdurma şehit cenazeleri gelmesin yaklaşımı istismar ve laf cambazlığı değilmidir? Çözüm olarak sunulan ifadeler Türk milletini çözmedir. Bunu milli bütünleşme projesi diye takdim ederek itiraz edenleri siyasi linç etmekmidir? Sahiden dünyada kendi kendine milli kimlik silinmesine razı olan var mıdır? Afrika'daki yamyamlar bile buna itiraz etmezler mi? Bugün milli kimlik silinmesini isteyenlerin yarın bölünme sef determinasyon taleplerini dile getirmeyeceklerini kim garantı edebilir? Türk milli kimliği değiştirilmesine direnemeyenlerin yarınlarda federasyon özerklik ve bölünme taleplerine direnme mecali olabilir mi? Sayın başbakan bu kadar zik zak ve u dönüşünden sonra bu konuda size milletin güveni kalmamıştır. Gerekçelerinizin içi boş ve hayaldir. Lafı ne kadar ustaca konuşsanızda bu yol çıkmazdır. Ateşle oynamayın şehitlerin gelmesi ne demek bu Başkanlık aşkı uğruna bu ülkenin geleceğini kaoso karğaşaya atamazsınız.

Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri! Partilerinden istifa eden milletvekili ve belediye başkanları için alkışlanacak öneri!

TERÖRÜ BİTİRMEK BARIŞ TÜRKÜN İSMİNİ SİLMEKLE Mİ GELECEKTİR? 
Buna kargalar güler bu kadar ucuz basit kolay teslim olan dünyada başka bir millet varmıdır? Bu teklifi dahi içine sindirecek bir tane helal süt emmiş, bu millietin ekmeğini yemiş Müslüman Türk evladı çıkar mı? Yani önce anayasadan sonra anayasaya uygun hale getirmek için Türk ismi bütün kurumlardan silinmeyecek mi? Çocukmu kandırıyorsunuz? Bu ülkede Türkçe konuşup anlaşmaktan başka Türk olmak hangi ayrıcalık hakkı veriyor? Buda anlaşmak bir arada yaşamak dili değilmidir? Kime hangi haksızlık ayrım yapılıyorsa bu mücadeleyi yapmak her Türk evladının şeref borcudur. Ortada PKK ve BDP'nin, ABD ve AB'nin, teşvik ve desteğiyle, ülkeyi özerkleştirme federasyonlaştırma sonunda bölme niyyetini görmemmek için sağır kör olmak lazımdır. Bölünme tereddüt ve endişelerini ortaya koyanları suçlamak dev kuşu olmak değil midir? Kanlı katillere gösterdğiniz hoşgörüyü Türk milliyetçilerine gösterememenizin mazur görülür hiç bir yönü yoktur. Türk milliyetçilerini suçlarken yüzünüzdeki kızarma ve öfkeyi anlamkta zorluk çekiyoruz. Bu nasıl ruh halidir? Türk olarak yaratıldık. Türk olarak yaşayacak, kiyamete kadar Türk kalacağız. Mahşere Türk olarak gideceğiz. Türk milliyetçiliğimizin kaynağı Türk'e olan sevdamızdır.

Editör: TE Bilisim