Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından Parlamento'ya giren milletvekilleri mazbatalarını aldıktan sonra kayıt işlemleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelmeye devam ediyor. MHP'den Kocaeli Milletvekili seçilen eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, oğlu Mert ile birlikte Meclis'te kaydını yaptırdı.

Mazbatasını Meclise veren Saffet Sancaklı'nın rozetini ise oğlu Mert Sancaklı taktı. Gazetecilerin sorularına cevaplayan Sancaklı, "Vatana hizmetin kategorisi yok. Bugüne kadar spor camiasında ve iş dünyasında hizmet ettik, şimdi halkımız Meclis'te hizmet etmemizi istiyor. Kendi çıkarlarından çok ülkemiz ve milletimizin çıkarları için çalışan bir milletvekili olacağım." dedi.

Hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e Allah'tan rahmet dileyen Sancaklı, "Milletimizin başı sağ olsun. Uzun yıllar hizmet etmiş değerli bir şahsiyet, Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı. Kendisinin Meclis'te yeni olduğunu söyleyen Sancaklı'ya parlamento muhabirleri kulislerin yerini gösterdi.

Editör: TE Bilisim