Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a belgeli yanıt. Kızının Londra'daki evini nasıl aldığının belgelerini paylaştı
  Milliyetçi Hareket Partisi’nde Olağanüstü olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Bugün gerçekleştirilen MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı Kongresinde MHP’li belediye Başkanı Hasan Gökçe’nin ve İlçe Başkanlığına aday Berna Karakoyun’un salona alınmaması infiale neden olmuştu.

Kongre’ye MHP Antalya Milletvekili A.Selim Yurdakul,Eski Vekil tarkan Akıllı,İlçe Başkanları ve yetkililerin katılmasına rağmen,Halka açık olan Kongreye Partililerin alınmaması akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

İLAH-İ ADALET  

Adaylardan birinin Kongre Salonuna alınmamasına rağmen,Mevcut Başkan Osman Yılmaz seçimi kaybederek,Salona alınmayan Berna Karakoyun kazandı.

Türk Siyasi tarihinde bir ilk olan bu olay,Partililer tarafından İlah-i Adalet olarak yorumlandı.

Her fırsatta eleştiren ve değişiklik isteyen partilileri ihraç  eden MHP’de  yaşanan bu olay,Genel Merkez’e ve yöneticilere de bir işaret olarak yorumlandı.

ÇOK ÜZÜLDÜM

Kongre sonrası görüşlerini aldığımız Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe; “Türk Siyasi tarihinde bir ilk bizlere nasip oldu. Bizler kapı önüne bekletildik. Neden içeri alınmadığımızı da inanın bilmiyoruz. Kaldı ki bizler burada ev sahibiyiz. Sayın Milletvekillerimiz olmalarına rağmen neden böyle bir şeye müsaade edildi anlamıyoruz. İnanın çok üzüldüm. Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış,2 Dönemdir MHP’yi temsilen Belediye Başkanlığı görevimi  partimize yakışır bir şekilde layıkıyla yerine getirmeye çalışan MHP’li bir insanım. Halka açık olan Kongre Demeokratik bir ortamda olması gerekirken, bu yapılanı nerey koymak lazım bilemiyorum” dedi

Berna Karakoyun MHP Korkuteli ilçesinde ilk Kadın Başkan olma özelliği ilede yine Türk Siyasi tarihine geçmiş oldu. 

(Kaynak: Gazete2023)




Editör: TE Bilisim