Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, İmralı ile gerçekleştirilen görüşmeler konusunda, 'denenmişi denemenin akıllı insanların işi' olmadığını belirterek, “Bir insan iki kez aynı çukura düşerse sorumlusu kendisi olur.” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti. Şandır, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazetecilerin yıpranma hakkının geriye dönük olarak iadesinin yapılacağını söyledi. Şandır ziyaretinde gündeme ilişkin soruları da yanıtladı. İmralı ile gerçekleştirilen görüşmelerle ilgili Şandır, “Bu konuda en aykırı değil en doğru tavrı MHP ortaya koymuştur. MHP’nin tavrı milletimizin birliğini, devletimizin birliğinin savunan bir tavırdır.” dedi.

'Denenmişi denemenin akıllı insanları işi' olmadığını söyleyen Şandır, “Bir insan iki kez aynı çukura düşerse sorumlusu kendisi olur.” ifadesini kullandı. Habur görüntülerini hatırlatan Şandır, “Açılım süreci nasıl devam etmediyse, İmralı süreci de devam etmeyecektir.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim