Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Normal şartlarda siyaset yazmak istemiyorum ama öyle gelişmelere şahitlik ediyoruz ki susmak da mümkün olmuyor.

MHP Korkuteli kongresinde salona bile sokulmadığı halde kongreyi kazanan MHP Korkuteli İlçe Başkanı Berna Karakoyun ve yönetimi feshedilmiş.


Bu karar gösteriyor ki MHP olağanüstü kurultay sürecinde tabanın kendisine yönelik tepkisini ne anlamış ne de bir değerlendirme yapmış.


Bu tepkinin niçin oluştuğunu anlamak ve varsa bu yanlışları düzeltmek yerine olağanüstü kurultay sürecinde bu tepkiye katkı koymuş herkese karşı kin ve nefret dolu bir yaklaşımı sürdürmekte kararlı.


Her açıklamada Türkiye'nin içinden geçtiği koşulların altını çizen ve devletin bekaası noktasında Türk Milletini birlik olmaya çağıran MHP bütün yaşananlara raağmen kendi içinde birliğini sağlamak yerine "bölünmüşlüğü, parçalanmışlığı daha da derinleştirerek" hangi faydayı sağlayacağını bir türlü anlayamadığım "bir büyük kopuşu" hızlandırmaya çalışmaktadır.


MHP bu görünümü ile bir siyasi parti olmaktan öte bir tarikat, cemaat görüntüsü vermektedir.


Üzülerek söylemek isterim ki içinde farklı görüşlere yer vermeyen, demokratik tahammül geleneği olmayan bir siyasi partinin ne Türk demokrasisine ne de Türk Milletine vereceği bir şey yoktur.


Müjdat Öztürk


Editör: TE Bilisim