Yerel seçimler öncesinde Türk milletine uyarılar!.. Yerel seçimler öncesinde Türk milletine uyarılar!..
Şehitler olmasaydı siz bakan olabilir miydiniz Bekir Bozdağ bey! Şehitler olmasaydı minarelerde ezan semalarda bayrak olur muydu? Şehit, gazi, yaralanma ve kan akmaması için devlet millet olmanın, hukuk devleti olmanın gereklerini yerine getirmekten, vaz mı geçeceğiz?

Bu nasıl yöneticilik devlet adamı anlayışıdır? Bu ülkede kimse insanların burnunu kanamasını istiyorsa alçaktır şerefsizdir. Bu ayrı şeydir, kan akıtan, asker, öğretmen ve polis katleden bir kanlı suç şebekesine karşı Türk devletine yönetici olmanın gereklerini yerine getirmek ayrı şeylerdir.

Şehitler gelmesin kan akmasın diyen, dün İstanbul hükümeti emirlerine uyulsaydı şimdi siz olur muydunuz? Türk milliyetçilerini barış istemiyorlar diye iftira ve linçe tabi tutmak hadiseleri saptırmak ülkücüleri itibarsızlaştırmak, siyasal taşeron görevine devam etmek kadar ahlak dışı bir tutum olabilir mi?

Barışı kardeşliği huzuru Türk milliyetçileri kadar isteyen özleyen kim olabilir? İnsanımızın kılının bile zarar görmesini istemeyen ülkücülerdir. Burada itiraz edilen kanlı katil suçlu Allah inancı olmayan ölüm şebekesine Devleti muhatap etmektir.

PKK ya bu kadar karşı çıkmanıza" görüşen şerefsizdir" bu lafları yutarak hala MHP yi suçlamak ne kadar ahlakidir? Sizi teslim ve müzakere noktasına getiren gelişmeleri millete izah etmek zorundasınız. Oldu bittiler le kendinizi bulunmaz hint kumaşımı sanıyorsunuz?

Bu milletin ve devletin yoluna çöken kutsallar mısınız? Başaramamakta insani bir haldir o zaman istifa ediniz. Bu millet size rağmen bu ölüm şebekesini çökertir. Yedi düvele meydan okur. Çünkü siyaset kurumunu geçim kapısı görmeyen son kale MHP var.

Ne zaman istifa etmeyi düşünüyorsunuz. Bu milleti daha ne kadar işgal altında, korkutulmuş, ikbal hesabı yapan medya ve yandaşlarınızla avutacaksınız?

Yarın tekrar yeni silahlı silahsız ihanet odakları yeni ihaleler alırsa şehit vermeyelim diye neleri daha feda edeceğiz. Şehit vermeyelim diye parça parça ülkeyi mi vereceğiz? Kırmızı çizgileri hanesi bile ilan edemeyecek bir kafa yapısı zilletinden bu ülkeyi koru yarabbi!!
Editör: TE Bilisim